Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » У ДЮФЛУ тепер зіграють новими складами і за новими правилами
14:05
У ДЮФЛУ тепер зіграють новими складами і за новими правилами
Про перші зміни у дитячо-юнацькій футбольній лізі України читайте далі.

У ДЮФЛУ тепер зіграють новими складами і за новими правилами
Не за горами старт нового сезону для команд Дитячо-юнацької футбольної ліги. Календар ще верстається, але імена учасників вже відомі. Серед них є і нові, але не це в першу чергу впадає в очі. Привертають увагу серйозні перестановки клубів між зонами. А ще - революційні зміни в регламенті змагань. Тепер по порядку.
 
Щоб уникнути свідомо розгромних результатів і для підвищення якості суперництва, особливо між топ-клубами, і без того сильна друга група була укріплена потужними колективами з інших зон. Тепер з Динамо, Шахтарем, Металістом зіграють ОК ім.І.Піддубного, Чорноморець, Металург. Зросте конкуренція і в четвертій зоні, адже до Карпат, УФК-Карпати, Скали додався один з колишніх лідерів першої групи Волинь.
 
Група 1
 
Арсенал (Київ), КОДЮСШ-Арсенал (Щасливе), Атлет (Київ), Барса (Суми), Зірка (Київ), ВОДЮСШ (Вінниця), ДЮСШ (Тернопіль), Зміна-Оболонь (Київ), Прем'єр-Нива (Вінниця) , Юність (Чернігів).
 
Група 2
 
Динамо (Київ), Шахтар (Донецьк), Металіст (Харків), УФК-Олімпік (Харків), Дніпро, Металург (Запоріжжя), ОК ім.І.Піддубного (Київ), Чорноморець (Одеса), УФК (Дніпро), ДЮСШ -15 (Київ).
 
Група 3
 
ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса), Кремінь (Кременчук), Зірка (Кропивницький), Ворскла (Полтава), Торпедо-ВУФК (Миколаїв), Інтер (Дніпро), Маріуполь, Азовсталь (Маріуполь), Арсенал (Харків), СДЮШОР (Миколаїв).
 
Група 4
 
Карпати (Львів), Скала (Моршин), УФК-Карпати (Львів), BRW-BIK (Володимир-Волинський), СДЮСШОР (Ужгород), Буковина (Чернівці), Волинь (Луцьк), Прикарпаття (Івано-Франківськ), МФА ( Мукачево), Львів.
 





















 
Відбулися кардинальні зміни і в регламенті. Тепер ніхто (навіть переможець) за підсумками зональних турнірів не влучає у фінальну пульку безпосередньо. Все буде вирішуватися через плей-офф. Зате в стикові матчі від кожної групи тепер будуть проходити по чотири кращі команди, а не по дві як раніше. Їх переможці і складуть фінальні вісімки в кожній з чотирьох вікових категорій.
 
Перші, другі, треті і четверті місця однієї групи зіграють з четвертою, третьою, другою та першою командами іншої десятки. Представники першої зони виходять на четверту, друга зустрінеться з третьою.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1049 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: