Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Дубовому розіграли Кубок Дмитра Подольського (ФОТО)
08:29
У Дубовому розіграли Кубок Дмитра Подольського (ФОТО)
У неділю, 15 жовтня, у Дубовому пройшов футбольний турнір на кубок пам’яті Дмитра Подольського, який організувала селищна влада.

У Дубовому розіграли Кубок Дмитра Подольського (ФОТО) Це спортивне дійство вже традиційно проходить з метою вшанувати пам'ять про Дмитра Дмитовича, відомого дубівчанина, який не тільки заснував та був першим директором ЗВВО, а й зумів дати поштовх до розвитку селища.

На цей раз участь у турнірі взяли три команди ветеранів футболу. Серед них - команда ветеранів футболу ФК «Карпати Дубове»,  буштинські футболісти та ветерани футболу з Руського Поля. 

Захід розпочав селищний голова Василь Носа, який привітав присутніх зі спортивним святом та закликав присутніх пам’ятати про великий внесок Дмитра Подольського у розвиток не тільки спорту, а й соціально-економічного устрою селища. З вітальними словами виступили також товариш Дмитра Дмитровича, головний лікар Дубівської РЛ №2 Микола Бігунець та голова профкому ДП «ЗВВО» Василь Мадар. Учасники дійства вшанували хвилиною мовчання пам'ять про Дмитра Подольського, після чого капітани футбольних команд віднесли квіти до пам’ятника відомого дубівчанина. 

Перший удар по м’ячу, який й символізував початок футбольних ігор, був наданий правнукам Дмитра Дмитровича – Дмитру та Михайлу. Відтак, турнір оголосили відкритим.

Футбольні змагання проходили у кілька турів - почергово команди змагались між собою. 

Після завершення турніру Василь Носа, за результатами забитих голів, оголосив переможців. Першість виборов ФК «Карпати» (Дубове), друге місце посіли футболісти з Буштина й третє – футбольна команда з Руського Поля. Кожна з цих команд отримала кубки, а від профкому ДП «ЗВВО» – грошові нагороди. Кращих гравців відзначили грамотами, а кожному футболісту вручено медаль за участь у турнірі.

Завершився турнір трапезою. Учасників футбольних команд та найзавзятіших вболівальників пригощали боґрачем та пловом, які на відкритому вогні зготувало подружжя місцевий активіст - Ігор та Наталія Савчуки.





















 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 772 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: