Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Дубовому відбувся турнір з жіночого футболу
12:44
У Дубовому відбувся турнір з жіночого футболу
Нещодавно у Дубовому на стадіоні «Карпати» відбувся районний турнір з футболу серед дівчат, присвячений Дню 8 Березня.

У Дубовому відбувся турнір з жіночого футболу Спортивне свято пройшло на високому рівні, в ньому взяли участь п’ять найкращих шкільних команд району.

Змагання проводились за коловою системою. З самого початку по результатам першого туру було зрозуміло, що переможець визначиться в останніх іграх. Всі бажали виступити якнайкраще, тож уперто боролись за кожний гол.

В боротьбі за третє місце спортсменки Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель фізкультури П.П.Кус) обійшли нересницьких ровесниць. На п’ятому місці опинилися дічата з Ганичівської ЗОШ І-ІІІ ст.

За головний приз у п’ятому турі боролися переможниці обласних та призерки Всеукраїнських змагань – футболістки Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель фізкультури Ю.Ю.Папп), Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. – теж призерки обласних турнірів (Ю.Ю.Шкиндя, директор Й.А.Гарга).

Гра була напруженою, юнки показали силу волі, витримку і спортивну злість. В результаті – бойова нічия, яка задовільнила дубівських футболісток, вони стали чемпіонками змагань.

Призерів нагородили Кубком та грамотами. Були визначені кращі футболістки турнірну у номінацях, які також були нагороджені грамотами і подарунками.

9-10 квітня найкращі гравці-дівчата району будуть виступати на обласних змаганнях у Хусті.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 732 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: