Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У два рази менше за юнаків (ФОТО)
22:21
У два рази менше за юнаків (ФОТО)
Нижньокоропецька команда розбиває "Невицький замок" і взлітає на перше місце.

У два рази менше за юнаків (ФОТО)
У Нижньому Коропці проходив важливий матч з огляду на боротьбу за перше місце та аж ніяк не конкурентний. Команди з різних полюсів турнірної таблиці, тому було ясно у кого які задачі на цей матч. Гості прибули у досить обмеженому складі без декількох гравців основи, тому зі старту тренер невиччан був змушений робити перестановки: більш атакуючий гравець Лаба вийшов на місце ліберо, номінальний захисник Прокопець грав у центрі поля.
 
На 3-ій хвилині господарі швидко розіграли штрафний на завершенні якого Бундаш з 4 метрів пробив вище. Невицька команда відповіла схожим моментом, Кирлик подав справа, а Вогар намагався замкнути, але затягнувши з ударом його накрили захисники. Ще один крос, вже від Курти, Вогав все ж закінчив ударом з 14 метрів, але вище.
 
На 11-ій хвилині Мкртчан накинув у штрафну, Олберт головою пробив та Цветков парирує. За п’ять хвилин Герцуський подав з штрафного, Трухан на дальній замикав та воротар відбиває, а добивання приходиться у стійку. Прокопець завдав удару з 22 метрів, Моісеєнко переводить на кутовий. На 22-ій хвилині мукачівці доволі легко відкривають рахунок у зустрічі – після затяжної атаки Киян без перешкод пробиває з 18 метрів у кут воріт – 1:0.
 
За дві хвилини Бундаш віддає справа у карну зону, Мкртчан б’є з 15 метрів, але повз дальній кут. Під завершення першого тайму Герцуського у штрафній не по правилам зупинив Зизич і Сорока реалізував пенальті – 2:0.
 
Ще в одному епізоді Мкртчан вивів Кияна сам на сам та форвард пробив повз ворота.
 
Друга половина гри також проходила у не спішному темпі, не в останню чергу впливала висока температура. На 50-ій хвилині гості були дуже близькими до голу, коли Лаба протягнув м’яч до чужої штрафної і відкотив на Костелея та Дмитро з 12 метрів не зміг переграти воротаря. На 57-ій хвилині жовто-білі розіграли штрафний і Герцуський робить простріл зліва, кіпер не втримав м’яч у руках і Данишевський з двох метрів забиває гол чи не першим дотиком після появи на полі – 3:0.
 
На 63-ій хвилині Олберт вибіг на одного воротаря, але пробити його не зміг. Через дві хвилини Олберт вже асистує Кияну, який показує партнеру як треба реалізовувати виходи віч-на-віч – 4:0.
 
На 75-ій хвилині Йовбак пройшов правим краєм і виконав простріл, який замкнув Герцуський – 5:0.
 
За три хвилини вони помінялись ролями: Герцуський віддав зліва у штрафну та Йовбак з 5 метрів пробив мимо. На 79-ій хвилині Олберт відкинув під удар Мкртчану і Генріх пробиває в межах штрафної – 6:0.
 
До закінчення гри ще Трухан та Балажинець завдавали небезпечних ударів та рахунок більше не змінився. Підопічні Когутича переграють одного з аутсайдерів чемпіонату і скориставшись осічкою Бобовища займають першу позицію.
 
Юнацький склад забив ужгородцям дванадцять голів і також йде в лідерах.
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти - Біро І., Варга І.
Делегат – Туряниця В.Ю.
 
ФК «Н.Коропець» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» 6:0
 
Голи: Киян, 22, 65, Сорока, 43 (пен.), Данишевський, 57, Герцуський, 75, Мкртчан, 79.
 
Н. Коропець: Дмитро Моісеєнко, Михайло Трухан, Євген Сорока, Віктор Смагін, Ерік Росул, Генріх Мкртчан, Валентин Смагін, Олег Олберт, Йосип Бундаш, Олександр Герцуський, Анатолій Киян.
На заміну виходили: Іван Йовбак, Сергій Данишевський, Віктор Гей, Владислав Магоч, Владислав Васільцев, Іван Фенчак, Василь Сабов.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Невицьке: Юрій Цветков, Михайло Лаба, Олександр Курта, Василь Вогар (Богдан Шатан, 46), Рудольф Балажинець, Станіслав Костик (Михайло Янцо, 68), Олександр Кирлик, Іван Зизич, Дмитро Костелей, Іван Стойка, Сергій Прокопець (Мілан Гартманн, 46).
Тренер – Іван Матьовка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 755 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: