Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У ФК "Минай" відбулись зміни на тренерському містку
19:45
У ФК "Минай" відбулись зміни на тренерському містку
У міжсезоння керівництво чемпіона Закарпаття вирішило змінити головного тренера.

У ФК
Як повідомила прес-служба ФК "Минай", Микола Гібалюк більше не головний наставник футбольного клубу «Минай». Керівництво клубу та вже екс-наставник вирішили припинити співпрацю за згодою сторін.
 
Микола Гібалюк не один рік попрацював у клубі. Ще будучи гравцем він приносив чимало користі «Минаю». За час роботи тренером команда досягла значних успіхів. Тільки в цьому сезоні «Минай» зумів зробити «требл» - виграти чемпіонат, Кубок та Суперкубок Закарпатської області. Також за допомогою М. Гибалюка команда гідно виглядала в аматорському чемпіонаті України.
 
Керівництво футбольного клубу «Минай» вдячне Миколі Гібалюку за досягнуті успіхи та гідні результати, здобуті з командою. Бажаємо йому успіху у подальшій тренерській кар’єрі.
 
Клуб, футболісти та вболівальники завжди будуть вдячними йому за його роботу!
 
За неофіційною інформацією новим головним тренером буде 50-річний одесит Ігор Харьковщенко, який відомий місцевим вболівальникам за роботою у ФК "Говерла" Ужгород у штабі В'ячеслава Грозного. У період проживання в Ужгороді Харьковщенко виступав за збірну ветеранів Ужгорода (45+) у чемпіонаті Закарпаття.
 
Відомий одеським уболівальникам за виступами за СКА / CК «Одеса» універсальний футболіст Ігор Харьковщенко може бути внесений до Книги рекордів Гіннеса, як єдиний на території СНД тренер, який працював в двох крайніх регіонах колишнього радянського простору. Це стало можливим після того, як одеський фахівець перебрався до Ужгорода. З огляду на те, що дев'ять років тому Харьковщенко працював неподалік від самої східної точки колишнього «великого і могутнього» - на острові Сахалін, в місті Южно-Сахалінськ. Таким чином, якщо прокласти своєрідну пунктирну лінію між двома місцями роботи вихованця одеського футболу, то вона проляже майже через всю територію екс-СРСР.
 
Якщо абстрагуватися від «рекордної» теми, то в Ужгород Ігор Харьковщенко вже приїзжав колись у складі тренерського штабу В'ячеслава Грозного, з яким він разом ще з сезону 1996/97, коли обидва перетнулися в дніпропетровському «Дніпрі». Перший з них був в ту пору гравцем, а другий - головним тренером клубу. З тих пір їх шляхи то сходилися, то назад розходилися. Разом дует Грозний - Харьковщенко працював в болгарському "Левскі" з Софії, київському «Арсеналі», запорізькому «Металурзі», російському «Тереку» з Грозного, знову в «Арсеналі» і казахстанському «Тобол» з Костанов.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Виктор  
0
На хрен ті зміни тим більше що був результат з Гибалюком може причина в характері Миколи всі знають його не просий норов

1 Віола  
1
Завжди асоціював ФК"Минай" з Миколою Гібалюком, гравцем і тренером цього клубу... Не знаю чи зміна тренера позитивно вплине на розвиток команд, тим більше заїзжого. Коля якийсь більш свій...

الاسم *:
Email *:
كود *: