Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » У ФК "Ужгород" готують тренерський камбек
12:00
У ФК "Ужгород" готують тренерський камбек
Потенційним новим тренером ужгородців може стати добре відомий на Закарпатті футбольний фахівець Михайло Іваниця.

У ФК Шестиматчева серія поразок ФК Ужгород може змусити керівництво клубу вдатися до змін на тренерському містку, де Василя Варгу може змінити Михайло Іваниця, якому допомагатиме спортивний директор клубу Вадим Дьордь. Очевидно, що першочерговим завданням для  нового тренерського штабу буде доукомплектування команди якісними гравцями для покращення результатів та залучення вболівальників на трибуни.

За плечима в Михайла Михайловича багаторічна робота в професійному клубі ОСК «Закарпаття» (ФК «Говерла»). У 2015 році Іваниця вже тренував ФК «Ужгород», з яким ставав чемпіоном краю та володарем кубку. З того складу зараз у обоймі клубу грають Лютнянський, Котьо та Ковчар.

Наступним клубом у кар’єрі тренера були ФК «Баранинці», з яким пропрацював пів сезону 2016. Влітку 2016 року Михайло Михайлович прийняв тоді ще обласний колектив ФК «Минай».

У сезоні 2017 Іваниця очолював сторожницьку «Рутенію», яка виступала у Першій лізі Закарпаття. Потім досвідчений тренер впродовж двох сезонів (2017/2018, 2018/2019) з командами УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 та U15 виступав у Першій лізі ДЮФЛ України. 

З літа 2019 року «Михалич» тренував команду Зінедін U13, виступаючи в ДЮФЛ Закарпаття, де після осінньої частини змагань йдуть на третьому місці.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1344 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ужгород  
0
Іваниця це звичайно великий плюс після реально ніякого в тренерському плані Василя Варги, а от то що буде тіпа тандем, це великий мінус! Тренер має бути один! Але ще більшим мінусом є те, що тандем складає саме Дьордь, бо хто він такий знавці футболу знають -аферист ще той (бабки, інтриги). Не знаю за яке місто держить Дьордь босів Ужгорода. А призначення Іваниці плюс, хоча поживем - подивимся.

الاسم *:
Email *:
كود *: