Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Карпатському дербі перемагають рахівчани
13:06
У Карпатському дербі перемагають рахівчани
Нарешті вболівальники Дубового дочекалися матчів обласного чемпіонату в своєму селищі.

Нарешті вболівальники Дубового дочекалися матчів обласного чемпіонату в своєму селищі.

Матчу між командами «Карпати» Дубове та «Карпати» Рахів чекали з нетерпінням, адже близько 15-ти років дубівська команда не приймала участі в першості Закарпатської області.

Гра на стадіоні «Карпати» зібрала 450 глядачів. Всі чекали на змістовну гру команд, і варто відзначити, матч був напруженим до останньої хвилини.

Урочиста частина гри розпочалася з підняття прапорів України та Федерації футболу Закарпаття, після цього команди вшанували хвилиною мовчання жертв подій на сході України. Сама гра принесла перемогу гостям. Команда з Рахова за рахунок досвіду змогла перемогти господарів. На 6-ій хвилині було забито перший гол у зустрічі, після навісу в штрафний майданчик господарів м’яч відскочив до нападника гостей і той сильно пробив в кут воріт. Господарі намагалися зрівняти рахунок, але до перерви це не вдалося зробити.

В другому таймі «Карпати» Дубове були змушені вносити корективи в гру, команда перейшла в наступ та мала можливість зрівняти рахунок, в одному з епізодів Іван Молодик вдало обіграв захисника гостей, але, на жаль, пробив вище воріт. А потім зіграло футбольне правило, після однієї з контратак гості подвоїли рахунок.

Остання 15-ти хвилинка була за господарями поля, але вони зуміли забити лише один гол, гості збили в штрафному майданчику Михайла Куцина за що арбітр матчу призначив пенальті, який добре реалізував Михайло Магей.

До кінця зустрічі залишалося декілька хвилин, та господарі не зуміли зрівняти рахунок в зустрічі. Отож, в дербі між двома «Карпатами» перемогли гості з Рахова - 1:2.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 813 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: