Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Хусті триває реконструкція стадіону (ВІДЕО)
13:43
У Хусті триває реконструкція стадіону (ВІДЕО)
На «Карпати» - Хустський міський стадіон – чекає повне перетворення. Роботи по реконструкції тут стартували ще торік і наразі тривають.

У Хусті триває реконструкція стадіону (ВІДЕО)
Спершу по периметру стадіону встановили нову огорожу, на території викорчували старі дерева, а на запасному футбольному полі здійснили дренаж, а поруч проклали комунікації. Дещо згодом встелили поле штучним покриттям із відповідною розміткою. Його розміри 100/ на /55, що дозволяє проводити, як навчально – тренувальний процес, так й ігри.
 
Уже з’явилися три волейбольні майданчики і один гандбольний. Сучасне освітлення території тут також буде. Ще на кадрах бачимо металеві конструкції, на які натягнуть сітку і слугуватимуть огорожею. Щодо покриття, то воно теж на часі. Опісля тут встановлять й невеликі трибуни для вболівальників.
 
Крім того, завершили будівництво санвузлів та виконали інші земляні роботи по правій стороні стадіону. Працюватимуть над облаштуванням футбольного поля та центральної трибуни для вболівальників.
 
Реконструюють бетонну основу та металеву конструкцію центральної трибуни, приведуть до ладу пластикові сидіння. По інший бік поля, встановлять кілька малих трибун. Обіцяють встановити сучасне електронне табло. Атлетичні доріжки також оновлять. Проектом передбачено реконструкцію центрального в’їзду на стадіон.
 
На адміністративному корпусі вже замінили всі вікна, далі оновлять фасад та ремонтуватимуть приміщення зсередини. Тут спортсмени матимуть кімнати для відпочинку.
 
Тож, реанімувати об’єкт влада зібралася за два роки, за державний кошт у співфінансуванні з містом.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1247 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: