Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Кінчеші побудують штучне футбольне поле
22:58
У Кінчеші побудують штучне футбольне поле
Завдяки тісній співпраці Коритнянської сільради з угорськими партнерами на Ужгородщині може з'явитися штучне поле стандартних розмірів.

У Кінчеші побудують штучне футбольне поле Як повідомив нашому сайту депутат Коритнянської сільської ради Костянтин Калабіга, найближчим часом відбудеться зустріч Коритнянського сільського голови Бадиди Ігоря Васильовича та окремих депутатів із делегацією Угорської Республіки. Метою якої буде обговорення питання щодо подальшого розвитку фізичної культури та спорту на території Коритнянської сільської ради Ужгородського району. 

Подібні зустрічі з угорськими партнерами вже відбувалися і за попередньою домовленістю Коритнянській сільській раді планують виділити значну суму коштів для розвитку спорту на їхній території. Зокрема, угорським партнерам було запропоновано, при можливості, надати фінансову підтримку для вирішення питання щодо належного облаштування футбольних полів, що в с. Коритняни та с. Кінчеш Ужгородського району.
 
Відомо, що на даний час, угорські партнери розглянули надані Коритнянською сільською радою пропозиції і по яким вже прийняли попереднє позитивне рішення. А саме, угорські партнери підтримали ініціативність Коритнянської сільської ради, зокрема його голови Бадиди Ігоря Васильовича та депутатів, щодо облаштування футбольного поля. В результаті чого Коритнянській сільській раді планують виділи 250 тисяч євро для монтажу штучного покриття на центральному футбольному полі в с. Кінчеш Ужгородського району. Однак мова йде не про самі кошти, угорці надаватимуть весь необхідний матеріал та обладнання для побудови великого штучного футбольного поля стандартних розмірів.

Відповідні роботи заплановано орієнтовно на вересень-листопад 2016 року. 

Таким чином, маємо надію, що в найближчий час матимемо якісне та сучасне футбольне поле в селі Кінчеш.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1188 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: