Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У "колосковому" дербі Іванівці виривають перемогу (ФОТО)
19:03
У "колосковому" дербі Іванівці виривають перемогу (ФОТО)
Команда Андрія Герца стала ще на крок ближчою до золотих нагород першості області.

У
Це був головний матч всього другого кола - між командами всього два очки і тому в більшій мірі цей матч мав велике значення у боротьбі за чемпіонство для обох Колосів. Трибуни в Іванівцях були заповнені, а в одному з т.зв. «секторів» перебувала група молодиків близько 20 шт., які впродовж гри постійно кидали петарди, на заваді їм не став і один поліцейський, який час від часу робив їм зауваження.
 
Першу половину гри господарі грали за вітром і вже на 6-ій хвилині стандарт від Пінджолі з правого краю завершився влучанням у поперечку. Ракошинці тривалий час не могли нічого створити в нападі та на 15-ій хвилині допомогти їм вирішив воротар Іванівців, який був готовий забрати довгу передачу у штрафну, однак на рівному місці впав і Сорока наздогнавши м’яч перед лицьовою лінією покотив вздовж пустих воріт, однак там з партнерів нікого не виявилось.
 
Невдовзі Когутка завдав удару з 14 метрів, Нагорнюк впіймав. Синьо-білі виглядали впевненіше на полі, частіше добирались до воріт суперника. На 22-ій хвилині Пінджоля пробив з 20 метрів у ближній кут, Йовбак парирує. Надалі на полі було багато жорсткої боротьби, благо арбітр давав грати. На 37-ій хвилині Пінджоля знову загрожував воротам суперника зі штрафного з 22 метрів, але шкіряний пролетів вище.
 
У другому таймі футбол також був не надто видовищним, команди грали від оборони, перш за все переживаючи за власні ворота. Та Ракошину потрібно було йти вперед, адже саме вони знаходились у ролі наздоганяючого у турнірній таблиці. На 52-ій хвилині м’яч влучив у руку Стеця і арбітр призначає штрафний удар з 19 метрів. Куцкір пробив у дальній кут, Нагорнюк робить сейв.
 
На 57-ій хвилині Качур пройшов захисника на правому краї штрафної і пробив з 12 метрів, воротар на місці. За дві хвилини лівий захисник гостей Ліснійчук віддав у воротарський майданчик на Трухана чудову передачу та Михайло не дотягнувся і не був готовий завершити атаку ударом з близької відстані.
 
Господарі лише на 60-ій хвилині змогли застосувати свою головну зброю – довгий пас і швидкість Качура, Іван у супроводі Боговича увійшов у штрафну і пробив з 12 метрів, але вище. За хвилину Яцина завдав удару зліва з 14 метрів, не точно.
 
На 66-ій хвилині затяжна атака гостей закінчилась прострілом зліва, м’яч відскочив в район одинадцяти метрів, куди набігав Кохан, але його удар заблокували. Перед цим Гичка через ушкодження покинув поле, його змінив 21-річний Савчинець, який на 69-ій хвилині відгукнувся на дальній стійці на подачу з кутового від Герца і потужно пробив сходу, м’яч пройшов в лічених сантиметрах над перекладиною.
 
На 77-ій хвилині Цвик навісив зі стандарту, Когутка виграв верхову боротьбу, але пробив вище. Іванівці тримали гру під контролем і здавалось їх влаштовував нічийний результат. Та за хвилину до завершення гри вони заробили стандарт на правому краї, Пінджоля виконав подачу у воротарський майданчик, де Качур та Стець пішли на м’яч, однак не дотягнулись, це дезорієнтувало воротаря і круглий залетів у ворота – 1:0.
 
Ракошинці намагались уникнути поразки і побігли штурмувати ворота Нагорнюка чи не всіма силами. Після подачі з штрафного Сінкін підібрав м’яч і пробив з 19 метрів, після рикошету шкіряний влучає у стійку і йде на кутовий. Ще серія навісив та господарі відбиваються і лунає фінальний свисток.
 
Команда Андрія Герца значно покращила свої шанси на друге підряд чемпіонство, для цього їм потрібно набрати вісім очок у чотирьох матчах, що залишились. Ракошино мало можливість втрутитись у боротьбу за перше місце, натомість все ближчим для них стає фініш на другому.
 
 
«Колос» Іванівці – «Колос» Ракошино 1:0
 
Голи: Пінджоля, 89.
 
Іванівці: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Сергій Морон Сергій Гичка (Віктор Савчинець, 65), Сергій Клочанка, Михайло Ільницький, Юрій Стець, Олександр Пінджоля, Михайло Ковач (Сергій Бобик, 89), Євген Машіко, Іван Качур.
Тренер – Андрій Герц.
 
Ракошино: Кирил Йовбак, Дмитро Яцина, Анатолій Богович, Олег Афанасьєв (Юрій Сінкін, 65), Сергій Ліснійчук, Марк Когутка, Юрій Сорока (Олександр Лащо, 46), Станіслав Кохан, Михайло Куцкір, Микола Цвик, Михайло Трухан (Артур Морщук, 75).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Glyadach  
0
Смішно казати Ракошино 1 чоловік на полі був з Ракошина (Дима Яцина) остальноє всьо хрен знає відкить, ще й мацкаля кримського взяли ))). Глядач кіть кажеш Ракошино ліпшоє та чого плентаться за Іванівцями? Треба боло у першому крузі вигравати, а они зіграли в нічию, по друге нетреба боло програвати від невицького, вот тепер і маєте результат. Такшо на другий рік придбайте собі когось з Шахтера може тоді хоть шось зробите.

2 Ужгород  
0
А чого тоді не виграло РАкошино?

1 Глядач  
0
Смішно це читати..! Ви футбол дивилися з вертольота?? Ракошино сьогодні на 2 голови були кращі за Іванівці

الاسم *:
Email *:
كود *: