Головна » Усі публікації » на Закарпатті » На Тячівщині урочисто відкрили нове футбольне поле
16:26
На Тячівщині урочисто відкрили нове футбольне поле
У Лопуховому на вулиці Партизанській місцеві жителі побачили дебютний футбольний матч на новому стадіоні.

На Тячівщині урочисто відкрили нове футбольне поле На Закарпатті будують нові і реконструюють старі стадіони. Тільки за останні кілька років було відкрито «Автомобіліст» в Ужгороді, «Юність» у Виноградові, а ще в Бобовищі, Ізі, Вільхівцях, Концгазо, Поляні, Б.Церкві. Підходить до завершення будівництво стадіону у Минаї, реконструюють стадіони в Хусті, Середньому, розпочинаються роботи на стадіоні в Рахові.

У неділю, 22 травня, на новозбудованому стадіоні зібралося багато мешканців Лопухова та навколишніх сіл. Присутні були ознайомлені з історією футболу села, яка налічує всього кілька років. ФК «Брустури» (Лопухово) було створено у 2012 році. П’ять років молода команда грала у чемпіонаті Тячівського району на стадіоні села Усть-Чорна. Будівництво велося вже в минулому році, але сувора зима не дозволила завершити роботи раніше. Проблемою був футбольний газон, до речі, завезений із Полтави. Морози гальмували ріст трави, і це вибило з графіка робіт. Участь у будівництві взяло більшість жителів села, але найвагомішою є вклад ДП Брустурянський ЛМГ, групи енергетичних компаній RENER, приватних підприємців Василя Фабриція, Івана Федака, Михайла Сойми та інших.

Відкрив урочисту церемонію голова сільської ради с.Лопухово Іван Фабрицій. Іван Юрійович привітав усіх присутніх із новим спортивним об’єктом села, подякував усім за допомогу і пообіцяв, що роботи на цьому не завершуються, а в життя будуть втілюватися нові плани, а стадіон стане місцем відпочинку для жителів села, зокрема й дітей. Спортивним здобуткам, а особливо футбольним перемогам, радітимуть і великі, і малі.
 
Прес-служба ФФЗ
На Закарпатті відкрито новий стадіон (Фото) - изображение 1
На Закарпатті відкрито новий стадіон (Фото) - изображение 3
На Закарпатті відкрито новий стадіон (Фото) - изображение 5На Закарпатті відкрито новий стадіон (Фото) - изображение 4
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: