Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У матчі між Коритнянами та Дубрівкою перемогла "Дружба" (ФОТО)
23:17
У матчі між Коритнянами та Дубрівкою перемогла "Дружба" (ФОТО)
Іршавська команда зуміла вистояти у меншості і вирвати перемогу у тривалій післяматчевій серії пенальті.

У матчі між Коритнянами та Дубрівкою перемогла Іршавсько-ужгородське протистояння проходило активно у центрі поля, однак гострих моментів було не багато. На 2-ій хвилині Подлевський з 23 метрів пробив зовсім поруч з дев’яткою воріт.

Олімпік після декількох не вдалих атак лише на 16-ій хвилині зміг потурбувати Кепшу, це Волошин пробив сильно з лівого краю штрафної. На 20-ій хвилині Дружба подала кутовий, Подлевський ударом головою спрямовує шкіряного у стійку, а далі захист вибиває на ще один корнер. Після ще однієї подачі завершальний удар завдав Саварин, який буквально заштовхав круглого у ворота – 0:1.

Коритнянці у першому таймі діяли вкрай беззубо в атаці. Єдиний момент вони змарнували на 23-ій хвилині, коли Сігетій вибігав у супроводі захисника на воротаря, Кепша відбив та прямо на Волошина, який справа з 20 метрів цілив у пусті ворота, однак не влучив.

У другій половині зустрічі було так само багато боротьби і замало конструктиву. На 50-ій хвилині Шиимоня пробив з 17 метрів, але повз рамку. На 55-ій хвилині Петканич віддав вперед на Сігетія, який вийшов один в один і був збитий воротарем. Арбітр вилучає Кепшу і призначає пенальті. Сам постраждалий і реалізовує одинадцятиметровий – 1:1.

Та за 35 хвилин господарі не зуміли скористатись грою у більшості, створивши за цей час лише дві нагоди. Стовідсоткова була у них на 70-ій хвилині, коли Петканич прострілив зліва і Мартинич замикав з трьох метрів, однак влучив у воротаря, місце якого зайняв польовий гравець Довганич. На 76-ій хвилині Ільницький пробив головою після подачі зі  стандарту, але вище воріт.

На 81-ій хвилині Дубрівка також мала напівмомент, коли Палаташ пробив з 19 метрів, але мимо.

Олімпік не спромігся організувати фінальний штурм і змушений був вирішувати долю путівки у півфінал у післяматчевій «лотереї».

Першими били іршавці, Стойка забив – 0:1. Капітан Олімпіка Плиска не зумів переграти кіпера. Чийпеш був точним – 0:2. Жидик переграв воротаря – 1:2. Подлевський забив третій удар – 1:3. Сігетій скорочує розрив – 2:3. Саварин пробив повз ворота. Досвідчений Дичка зрівнює – 3:3. Палаташ забиває – 3:4. Мартинич влучає точно в кут – 4:4. Довгінко продовжує серію забитих голів – 4:5. Ільницький б’є в кут – 5:5. Поп пробиває Гвазаву – 5:6. Петканич відправляє м’яч у дев’ятку – 6:6. Шимоня реалізує свій удар – 6:7. Микович також забив – 7:7. Штефаньо забиває дев'ятий удар – 7:8. Удар Чіприча потянув воротар Дубрівки.

Ось так половий гравець Довгінко, який змінив у рамці вилученого воротаря, зумів відбити два пенальті і стати героєм зустрічі!


ФК «Олімпік» (Коритняни) – ФК «Дружба» (Дубрівка) – 1:1 (за пен. 7:8)

Голи: Сігетій, 56 (пен.) – Саварин, 21.

Олімпік: Іраклій Гвазава, Роман Плиска, Орест Петканич, Юрій Жидик, Іван Чіприч, Віталій Микович, Павло Сігетій, Віталій Піняшко (Володимир Дичка, 67), Антон Гладков (Михайло Ільницький, 25), Богдан Дзямко, Мирослав Волошин (Олег Мартинич, 46).
Тренер – Мікі Калабіга.

Дружба: Ярослав Кепша, Василь Мельник, Роман Бобир, Віталій Подлевський, Юрій Саварин, Іван Шимоня, Олександр Поп, Іван Довгінко, Йосип Стойка, Іван Штефаньо, Олександр Довганич.
Запасні: Іван Палаташ, Богдан Корпош, Андрій Чийпеш.

Вилучення: Кепша, 55.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 805 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: