Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Міжгірський район повернувся великий футбол
13:19
У Міжгірський район повернувся великий футбол
Дворічна перерва в розіграші кубка Міжгірського району з футболу нарешті закінчилася.

Дворічна перерва в розіграші кубка Міжгірського району з футболу нарешті закінчилася. На вихідних відбулися перші матчі турніру, до участі в якому долучилося 8 районних команд із Міжгір’я, Пилипця, Річки, Голятина Синевира та Колочави.

Старту турніру передувало розширене засідання Міжгірської футбольної федерації, яке зініціював її голова Євген Бундзяк. На розгляд зібрання було винесено ряд важливих питань щодо організації проведення цьогорічного розіграшу кубка. Завдяки набутому досвіду роботи у попередні роки, незважаючи на солідну перерву, вдалося у максимально стислі строки зібрати актив, суддівські бригади та вирішити проблеми фінансового плану. Зокрема, домовились все організаційне та матеріальне забезпечення покласти безпосередньо на районну федерацію та футбольні команди, які виявили бажання взяти участь у турнірі. За спільної думки, це мало б допомогти провести змагання на такому ж високому рівні, як і в попередні роки.

Після відбулось жеребкування, за якого визначились суперники І туру розіграшу кубка, який і відбувся у неділю. Так, ФК "Смерічка” (Річка) приймав ФК "Міжгір’я”. Звичайно, у даному протистоянні фаворитом вважалася команда з райцентру, але у рідних стінах команда з с. Річка не раз неприємно дивувала будь-якого суперника. Рахунок у Річці відкрили все ж міжгірці завдяки голу ветерана футболу Володимира Пуги. У другому таймі також домінували гості і закріпили свою перевагу ще двома влучними пострілами Ярослава Биби та Олега Рубця. Річанці спромоглися на гол престижу, який організував капітан Владислав Панюта. Отже, 1:3 — впевнена виїзна перемога ФК "Міжгір’я”.

Ще одна команда з райцентру — ФК "Лідер” на стадіоні "Авангард” зустрілася із ФК "Теребля” (Синевир). Ініціативу з перших хвилин у свої руки взяли господарі. Перший гол гості "привезли” собі самі, коли заробили пенальті, порушивши правила у власному карному майданчику, яке реалізував Віктор Василевський. Другий також виявився курйозним: нескоординовані дії захисників та голкіпера синевирців вилилися у автогол. У першому таймі було ще два голи: один забив півзахисник міжгірців Валерій Бундзяк, а другий у свої ж ворота вмолотив захисник "Тереблі”. Другий тайм також був щедрим на забиті м’ячі. Дальнім пострілом у воротах синевирців розписався Олександр Шемет, а дублем відзначився Вільям Проданець. Класний гол забили й гості, але, на жаль, при цьому боковий арбітр зафіксував положення поза грою, і його не зарахували. Отже, з рахунком 7:0 ФК "Лідер” впевнено торує шлях до півфіналу.

І, як модно сьогодні говорити, "найсмачніший” матч відбувся у Келечині, де пилипецький ФК "Шипіт” приймав ФК "Колочава-Негровець”. У першому таймі гості зусиллями Івана Барни, Василя Іваниша, Василя Дербака забили аж три м’ячі, на які пилипчани відповіли лише влучним пострілом з пенальті Сергія Зубанича.

За переваги гостів (3:1) розпочався 2 тайм. У його дебюті арбітр матчу Олександр Бланк знову фіксує неправомірні дії захисників ФК "Колочава-Негровець” у своєму штрафному і призначає одинадцятиметровий. Його холоднокровно реалізовує той же Сергій Зубанич – 2:3 – пилипчани скорочують рахунок. Уже через декілька хвилин у власній "шістнадцятці” фолять вже захисники господарів і рефері без вагань ставить пенальті у ворота ФК "Шипіт”. І цього разу удача посміхнулася пилипчанам, бо гості не використали свого шансу збільшити перевагу. Футбольна фортуна явно підігравала господарям, адже наприкінці поєдинку Юрій Мишанич відновлює паритет. Відчувши піднесення від неймовірного кам-беку, футболісти ФК "Шипіт”, увірувавши у перемогу, пішли вперед. Під натиском захисники гостів почали нервувати і черговий фол у карному майданчику призводить до 4 пенальті у грі. І знову Сергій Зубанич пробиває безпомилково, і записує хет-трік у свій актив. 4:3 – неймовірна перемога ФК "Шипіт” дозволяє пройти пилипчинам до наступної стадії кубка Міжгірщини з футболу.

Ще один поєдинок між ФК "Ватра” (Голятин) та ФК "Брадолець” (Колочава) не відбувся у зв’язку з неявкою команди з Колочави на гру в Голятин. У цій парі технічну перемогу записали футболістам "Ватри”.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1024 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: