Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Мукачеві готуються до обласного чемпіонату з футзалу
22:09
У Мукачеві готуються до обласного чемпіонату з футзалу
У 13-му чемпіонаті області голова профільного комітету ФФЗ Сергій Дребужан розраховує на 10 команд.

У Мукачеві готуються до обласного чемпіонату з футзалу Цьогоріч крайовий футзальний чемпіонат стартує 7 лютого. Запрошення, а відтак і положення турніру були роздані усім делегатам звітної конференції голови Федерації футболу Закарпаття, а також надіслані в управління молоді і спорту райдержадміністрацій та міськрад. Переважно в обласному чемпіонату змагається від шести до десяти команд. У поточному сезоні головний і єдиний організатор турніру розраховує на максимум, хоча точну кількість зможе озвучити виключно у неділю.

«Я не можу наразі сказати, що буде шість, десять чи дванадцять суперників. Питання залишається відкритим здебільшого до останнього заявкового дня. Більше того, той чи інший клуб може приїхати в неділю і одразу ж взяти участь у жеребкуванні, а і відтак і в чемпіонаті. Зрозуміло, хотілося б якомога більше команд у турнірі побачити. Тому запрошую усіх бажаючих», – зазначив голова комітету з футзалу ФФЗ Сергій Дребужан.

Збір учасників чемпіонату відбудеться 7 лютого о 13:30 у Мукачеві на базі військової частини (Манєж), що по вулиці Шевченка. Організатор турніру чекає на представників Воловецького, Міжгірського, Свалявського, Мукачівського, Ужгородського, Великоберезнянського, Берегівського, Хустського районів, міст Ужгорода й Мукачева. Без сумніву, хотілося б побачити й команди інших, не менш славних у футболі, районів.

Не виключено, що переможець чемпіонату візьме участь у аматорській Центральній лізі України з футзалу. До прикладу, команда «Лотос» під керівництвом Рудольфа Бехера два роки поспіль змагалась у Першій лізі України. А от перемогу у минулорічному чемпіонаті Закарпаття святкував мукачівський «Алекс», який виступає у районній першості з футболу, на сезон поточний поставив також завдання максимум.

Чемпіонат Закарпаття триватиме упродовж майже двох місяців. Його обслуговуватимуть шестеро арбітрів, атестованих на першість України. Отож, зустрінемось у неділю, 7 лютого!
Віталій БІРОВЧАК

Джерело

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 704 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: