Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » У Мукачеві готуються до старту міського чемпіонату
09:18
У Мукачеві готуються до старту міського чемпіонату
У Мукачівській міській федерації футболу відбулася важлива нарада: обговорювали питання проведення місцевого чемпіонату.

У Мукачеві готуються до старту міського чемпіонату
За присутності представників команд, голова Мукачівської міської федерації футболу Борис Наскалов та Виконавчий директор Федерації футболу Закарпаття Едуард Ілтьо детально зупинилися на питаннях регламенту та організаційних аспектах проведення чемпіонату.
 
Як повідомив нашому виданню Едуард Ілтьо, метою проведення чемпіонату є подальший розвиток аматорського футболу та популяризація спорту й здорового способу життя.
 
Чемпіонат міста, відповідно до регламенту, відбуватиметься за коловою системою, матчі, тривалістю 35 хв. проведуть на великих футбольних полях, кількість гравців у команді – 11.
 
Реєстрацію команд вже розпочато: представники колективів отримали заявкові листи. Зазначаємо, що у міській федерації футболу чекають на всіх бажаючих представників футбольних команд для реєстрації щодо участі у чемпіонаті.
 
То ж, запрошуємо футбольні команди до активної участі у боротьбі за звання кращої у місті над Латорицею! Старт міського чемпіонату з футболу заплановано на 16 травня 2017 року.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 826 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: