Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Мукачеві пройшов всеукраїнський семінар спостерігачів арбітражу
23:09
У Мукачеві пройшов всеукраїнський семінар спостерігачів арбітражу
1 лютого у «Будинку футболу ФФЗ» був проведений міжрегіональний семінар спостерігачів арбітражу Всеукраїнських змагань.

У Мукачеві пройшов всеукраїнський семінар спостерігачів арбітражу Проводили семінар представники ФФУ – голова комісії спостерігачів арбітражу ФФУ, спостерігач арбітражу УЄФА Володимир Дмитрович Петров та заступник голови комітету арбітрів ФФУ, спостерігач арбітражу всеукраїнських змагань з футболу Андрій Арпадович Шандор.

Під час семінару було проведено тестування спостерігачів арбітражу на знання Правил гри та відеотестування. Представники ФФУ надали в повному обсязі теоретичні матеріали – методичні рекомендації щодо проведення спостереження арбітражу футбольних матчів, загальні вимоги ФІФА, УЄФА та ФФУ щодо сучасного трактування і застосування Правил гри та методики арбітражу.

У кінці семінару представники ФФУ відповіли на запитання спостерігачів арбітражу. Представники ФФУ відмітили високій організаційний рівень проведення семінару, за що подякували представникам ФФЗ.

Після закінчення семінару заступник голови ФФЗ Віктор Борисович Наскалов від імені всіх учасників подякував представникам ФФУ за проведення семінару та побажав всім учасникам успіхів у новому сезоні.
 
Прес-служба ФФЗ

Джерело

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 684 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: