Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У нервовому поєдинку "Вітязі" долають "Соколів"
22:03
У нервовому поєдинку "Вітязі" долають "Соколів"
У першому турі Першої ліги області, Західної зони, ФК «Вітязь» переграв ФК «Сокіл» з рахунком 2:0.

У нервовому поєдинку
Перший тайм цього поєдинку був не надто цікавим для пересічного глядача. Команди у перші 45 хвилин показали доволі рівну гру. Але попри це, кидалася в очі відсутність грамотних дій у центрі поля, та мала кількість гольових нагод.
 
На 11-й хвилині першими по воротах били господарі. Після виконання стандарту з гострого кута м’яч летів у рамку воріт, але воротар з ударом впорався.
 
3 хвилини потому, знову гравці «Вітязя» попереду. Один з гравців вивів розрізною передачею на очну зустріч з воротарем Свадебу. Той щоправда трохи затягнув з ударом, тому кіпер встиг корпусом накрити м’яч.
На 21-й хвилині атакували вже гості. Сугоняк, розігравшись з партнером у центрі, вийшов з м’ячем на ударну позицію. Та постріл з лінії штрафної воротар зумів нейтралізувати.
 
На 26-й хвилині знову атакували «соколи». Цього разу Корпош прорвавшись з м’ячем до штрафної пробив щосили по воротах. Шкіряний пролетів правіше від стійки. Одразу після цього пішла контратака вже у ворота гостей. Ковтан, зміщуючись праворуч з м’ячем перед штрафною, обійшов оборонця разом з кіпером, та катнув м’яч у порожні ворота. Але браму зумів підстрахувати один з захисників Кінчеша. Він і виніс м’яч ударом зі штрафної.

Другий тайм цього матчу вийшов надзвичайно нервовим. У порівнянні з першим, тут було багато боротьби за м’яч, зайвих суперечок, грубих підкатів…
 
Перша ж гольова нагода у цьому таймі – результативна. Один з гравців «Вітязя» з м’ячем забігав праворуч поруч зі штрафною, і в потрібний момент віддав низом пас на одинокого в центрі Горняка. Той легким ударом відправив м’яч у порожні ворота Кінчеша - 1:0.
 
Гості могли зрівняти рахунок вже 5 хвилин потому, але удар Микульця нейтралізував захисник концівської команди. На 73-й хвилині Ковтан прорвався повз оборону гостей лівим флангом, і вибігши на лінію штрафної прокинув м’яч над воротарем команди суперника. Попри те, що захисник гостей рукою виніс м’яч із воріт, м’яч все ж зумів перетнути лінію - 2:0.
 
Трохи згодом відбулося і перше вилучення в матчі. Все через те, що гравець Кінчеша перечепив бутсами обличчя суперника, який лежав на землі. Вже під кінець гри, на вилучення награв і гравець «Вітязя». Очевидно агресивно заважаючи супернику виконати вкидання з-за бокової лінії.
 
Все це, звичайно, супроводжувалося суперечками між гравцями та вболівальниками як на полі, так і поза ним. Та рахунок таким і залишився. 2:0.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти арбітра – Сергій Рущак, Олександр Хомазюк
Делегат – Володимир Кочетов
 
ФК «Вітязь» Концгазо - ФК «Сокіл» Кінчеш 2:0
 
Голи: Горняк 60, Ковтан 73
 
ФК «Вітязь»: Цвєтков, Ревта, Селещук, Будз, Бухарієв, Красношлик, Горняк, Пребуш, Свадеба, Повхан, Ковтан;
Запасні: Ваш, Федак, Кручаниця, Кузьма, Михайловський, Роман;
Головний тренер – В’ячеслав Пінковський
 
ФК «Сокіл»: Тренич, Демян, Крупа, Фаринич, Микульця, Глива, Микович, Сугоняк, Корпош, Яхимець, Дранчак;
Запасні: Гончаров, Вароді, Лобанов, Микульця, Турега, Цехмістров, Рабел, Мигович, Куберка;
Старший тренер – Іван Криса
 
Попередження: Красношлик, Горняк, Селещук – Сугоняк, Фаринич
 
Вилучення: Микульця – Федак
Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 916 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: