Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У одеського "Чорноморця" перші очки в скарбниці, а от угорський "Спартакус" - поки із нулем
21:12
У одеського "Чорноморця" перші очки в скарбниці, а от угорський "Спартакус" - поки із нулем
Матчі команд U-15 «Чорноморця» з Одеси та «Спартакус» з Ніредьгази (Угорщина), проходили на «Минай-Арені».

У одеського
Обом клубам в перші хвилини матчу довелось складно, адже це їхня перша гра «з дороги» і часу на відновлення та перед матчеві тренування – не було. Однак, жодний з тренерів на такий стан речей не нарікали, навпаки, запевнили, що навіть краще. Обидві команди сюди приїхали, в першу чергу, за чудовим досвідом напередодні початку своїх внутрішніх національних юнацьких чемпіонатів. Тому, нині намагались більше змінювати склад та моделювати різні схеми гри. Краще виходило у команди з Одеси. Чорноморці з перших хвилин нав’язували власний темп гри і частіше володіли м’ячем, що неодноразово переростало в достойну атаку з ударом по воротах, а от угорцям залишалось тільки вичікувати на вдалий момент для контратаки.
 
Перший і як виявилось єдиний гол в грі, забив одесит Андрій Віслоцький на 20-й хвилині матчу. Далі, «Спартакус» трохи активізувався, але без результату.
 
У другій половині зустрічі тренери провели багато замін, але голу більше не було. Щодо володіння м’ячем, то воно і надалі залишалось здебільшого за «Чоронорцем».


11.08.2018р. с. Минай, стадіон «Минай-арена»

Арбітри: Штеін Тіно, Старост Тобіас, Вейт Джастін
 
ФА Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза) – ФК «Чорноморець» (Одеса) – 0:1
 
Гол: А. Віслоцький (20)
Анатолій Костюх
 
Післяматчеві коментарі тренерів:
 
Геннадій Щекотілін, тренер ФК «Чорноморець» U-15
 
 
Шандор Немеш,помічник головного тренера ФА Й.Б. «Спартакус» (Ніредьгаза)
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: