Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Перечині готуються до старту нового сезону
21:13
У Перечині готуються до старту нового сезону
Сьогодні, 12 березня,, на стадіоні школи-інтернату, відбулася товариська гра між кандидатами до футбольної команди "Кобра" Перечин.

У Перечині готуються до старту нового сезону "З однієї сторони - це молоді гравці Перечинського району, а з іншої - юні футболісти із різних куточків України. Мета цього дійства - відібрати перспективних гравців, котрі уже в цьому місяці будуть виступати за нашу команду у змаганнях за кубок Закарпатської області. У подальшому плани грандіозні, але про це згодом.

У першому таймі за перечинців виступали менш досвідчені гравці, серед яких троє ще грають за юнацьку команду, тому й програли 0:4.

У другому, з виходом на поле гравців, котрі уже мають досвід виступів у першій лізі області, гра змінилася, і перевага прийшла до нашої команди. У результаті, забивши три голи у другому таймі і не пропустивши жодного, ми програли 3:4.

Але ніхто не ставив завдання грати на результат. Головне, що хоч і з великим запізненням, наші футболісти розпочали підготовку до виступів на чемпіонаті області." - Іван Погоріляк.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1234 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: