Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Перечині ремонтують стадіон
13:37
У Перечині ремонтують стадіон
«Борисенко! Запам’ятай! Стадіон твоїм ніколи не буде, бо ми тобі його не дамо!

Друзі, пропонуємо Вам офіційне звернення Депутата Перечинської міської ради 6-го скликання Погоріляка Івана Михайловича у соціальній мережі «Facebook»:

«Борисенко! Запам’ятай! Стадіон твоїм ніколи не буде, бо ми тобі його не дамо!

Протягом останніх декілька років у Перечині руйнувався єдиний стадіон, який будували всі підприємства району у 70-80-х роках минулого століття.

У 2007 році, за допомогою чиновників міської ради стадіон перейшов у власність ВАТ «Стеатит», який, насправді, є власністю Миколи Борисенка.

Окремі депутати міської ради та представники ГО ФК «Карпати» умовляли Миколу Павловича передати в оренду спортивну споруду, але той відмовлявся. Тим часом стадіон продовжувався руйнувати.

Цього року терпець перечинців урвався, вони почали самостійно ремонтувати стадіон. Це молоді люди, футболісти, підприємці… Роботи багато, бо все знищено, і залишилися практично одні стіни, місцями навіть порозбирали цеглу.

Я також підключився до поновлення, колись знаменитої на всю Закарпатську область спортивної споруди. Чим можу допомагаю, та залучаю до цього своїх друзів. Найголовніше, що молодь Перечинщини, котра своїми руками відновлює стадіон, зробить все щоб його передали територіальній громаді Перечина.

У свою чергу звертаюся до своїх друзів, шанувальників футболу та спорту, небайдужих громадян з проханням, хто чим може допомогти у відновленні стадіону, а разом із тим і футбольних традицій Перечинщини.

Нам потрібно: фарбу, цемент, бойлера для нагрівання води, батереї для опалення, труби пластикові для води й опалення, двері, вікна та багато іншого. Тому, хто чим може допомагайте».

На фото: ремонт стадіону сила добровольців та відремонтована одна частина трибуни.





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 955 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: