Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Перечині відзначили День молоді футбольним турніром (ФОТО)
21:50
У Перечині відзначили День молоді футбольним турніром (ФОТО)
25 червня 2017 року, у рамках святкування Дня молоді, в місті Перечин було проведено змагання з міні-футболу.

У Перечині відзначили День молоді футбольним турніром (ФОТО)
У змаганнях взяли участь сім команд, які були поділені на дві групи. Команди грали один тайм по 15 хвилин, розмір поля 40 на 20 метрів.

Сам турнір проходив на спортивному майданчику Перечинської школи-інтернату. Посприяла грі і погода: незважаючи на невтішні прогнози синоптиків, було сонячно. Сказати, що гра була цікава – це не сказати нічого! Було видно високий професіоналізм гравців, їхній ентузіазм, любов до спорту. Протягом змагань панувала дружня атмосфера.
 
За підсумками матчів з групи A вийшли: «Фаворит» Перечин та «Посьолок» Перечин. З групи Б вийшли: «Сімер» та «Ворочево».
 
Півфінали

«Сімер» – «Посьолок» 1:1 (по пен. 3:2)
«Фаворит» – «Ворочево» 4:1

Відразу після цих матчів «Посьолок» та «Ворочево» пробили пенальті за третє місце, де перемогли перечинці 2:1.

У фіналі «Фаворит» та «Сімер» в основний час переможця не виявили 0:0. Тож на них очікувала серія пенальті, де влучнішими були перечинці 3:2.
 
І ось, після тригодинної напруженої боротьби імена переможців відомі - перемогу здобула команда «Фаворит» Перечин», друге місце – «Сімер», третє місце – «Посьолок» Перечин. Склад переможців був наступний: Василь Бабич, Ігор Мегела, Генадій Зінченко, Євген Савко, Олександр Іканін, Олександр Ковцун, Василь Дьондя.
 
З вітальним словом до спортсменів звернулися судді Стецо В.В., Прудкий О.В., заступник міського голови Крижановська Л.Ю.. Від імені перечинського міського голови І.М. Погоріляка переможців та призерів змагань було нагороджено грамотами міської ради, кубками та медалями.
Юрко Канте
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1042 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: