Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У першому, забиваючи, придивлялись, а в другому забавлялись (ВІДЕО)
12:34
У першому, забиваючи, придивлялись, а в другому забавлялись (ВІДЕО)
Про два тайми гольових репетицій, перед наступними більш конкурентними битвами, колективу з Виноградова дізнавайтесь далі.

У першому, забиваючи, придивлялись, а в другому забавлялись (ВІДЕО)
Звичайно ветеранам футболу Тячівщини прикро було бачити своїх нащадків у такому нерівному матчі, та футбол гра мільйонів і кожному населеному пункту свій рівень і своя гра. У Винорадові одне керівництво й тренерський штаб, які ставлять ті завдання, які їм під силу, а в іншому трохи меньшому місті над трохи меньшою Тисою ставляться інші завдання, які цьому колективу під силу. До снаги їм було в цей день втримати нічийний рахунок тринадцять хвилин і вони це зробили. Звичайно не обійшлось без певного подарунку від Чедрика і Реплюка, та проти таких суперників певні огріхи пробачаються з акцентом на те, що до наступних двобоїв нівелюються.
 
Перший, той що центрфорвард, міг двічі забити на 7-й та 8-й хвилинах, та йому знову чогось не вистачило, щоб претендувати на звання кращого нападника цього дня у вищій лізі. А другий заробив право на пенальті й сам здавалось непогано пробив із позначки під праву стійку, та кращий, вибачаюсь за не надто коректне визнання як для такого підсумкового рахунку, гравець першого тайму господарів Пунько зумів зреагувати й у падінні взяти м’яч мертво до рук. Та все ж гра продовжилась ближче до воріт Богдана і рахунок був відкритий дуже швидко, коли на подачу з кутового з правого флангу від Чонки на протилежній стійці відгукнувся Пуканич і головою вколотив круглого в сітку – 1:0.
 
Реплюк реабілітувався першим, коли завершив атаку по центру легеньким ударом у правий кут – 2:0. Другим це зробив й інший Мишко, який після хорошої подачі з лівого флангу тільки чиркнув м’яч головою, та цього виявилось досить, щоб той залетів під праву стійку без шансів на відбиття – 3:0.
 
Із цим і пішли на перерву: аналогічна кількість голів, при трохи меньшій кількості можливостей в порівнянні з грою проти «Оболоні», а значить реалізація трохи покращилась, щоб дійти до інших параметрів уже в другому таймі, коли всі хто хотів, ті опинились у центрі уваги арени «Тиса».
 
Першим це зробив Чедрик, який відгукнувся на простріл із лівого краю і ударом із лету влучив у кут, забивши досить ефектний гол – 4:0. У Буштині цей нападник був заряджений на красу, бо ще двічі намагався повторити якусь подобу нещодавнього супер-голу Бейла, та добре збагнув потребу допрацювати цей елемент на тренуваннях і тоді можливо саме цей пляжний удар буде його родзинкою. Дуже хотів Михайло поїхати додому з хет-триком, та тренер заміною сказав: «Не сьогодні ... », – маючи на увазі що треба буде забивати в інших, важливіших, матчах з «Ужгородом», і особливо з «середнянським швидкісним потягом», який у цей же день практично не помітив «полянської зупинки». Наступним згадав про себе Чонка, який підтвердив, що закарпатська Ямайка на 27-е травня знаходилась десь в околицях Тячева, а крайова Копа-Кабана цього дня перебуває точно поблизу полуничних плантацій Копані, коли замкнув черговий фланговий простріл ударом у лівий кут – 5:0.
 
Далі Райда поставив пенальті за гру рукою у штрафному майданчику, який ударом із позначки в правий кут реалізував Бабич – 6:0. Після цього вистрелив минулорічний лідер «Бужори», а наразі справжній джокер «Севлюша» Мудра, який разом із Остафійчуком, Василинцем та Манджосом, суттєво пожвавив ситуацію попереду.
 
Спочатку Славко невідпорним ударом замкнув простріл від Ковтуна з правого флангу – 7:0. Не встигли господарі зрозуміти від кого пропустили, як Мудра нагадав їм своєрідним трохи видозміненим відеоповтором, коли вже ударом головою з лінії воротарського майданчика замкнув якісну флангову подачу й вколотив круглого в сітку – 8:0.
 
Бабич результативним ударом із лівого краю штрафного майданчика в дальній кут і сам записався до колегії авторів дублів – 9:0. Те ж саме зробив Реплюк, який пострілом у правий кут завершив атаку по центру, в якій найактивнішу участь взяли Мудра та Василинець – 10:0. Через п’ять хвилин хотів додати себе до цієї когорти й Чонка, коли ударом із дальньої дистанції з лівого флангу влучив у ближній кут. Та Пунько зумів парирувати цей удар.
 
Фінальну крапку в цьому дуже веселому, як для численних фанів гостей, матчі поставив нестримний Мудра, який замкнув подачу з правого флангу й ударом головою встановив у командний щоденник ну дуже вже хорошу оцінку за шкільною програмою – одинадцять проти нуля для суперника, і цим самим записав до свого активу перший хет-трик у 2018-му році.
 
Та спочивати на лаврах локальних творців прекрасного, з малювання спортивних ескізів, доведеться не довго, бо вже наступної суботи справжній домашній екзамен із супромату під назвою «Ужгород», який уже завалив кілька дуже самобутніх колективів «вишки». Із огляду на це, не врахування будь-яких факторів може каратись втратою потрібного результату.
 
Натомість, «ДЮСШ Тячів» в першому колі матиме певні шанси на реабілітацію тільки в найближчу неділю в сусідському дербі неподалік Буштина в грі проти «Оболоні». А після цього тижневий відпочнок треба провести з користю для фізичного й морального стану команди, щоб 17-го й 24-го червня уникнути розгрому від збалансованих в усіх ланках «Ужгорода» та «Мункача». А особливо підопічним Іванчова треба пам’ятати про перше липня, коли доведеться покласти на траву не один жбан поту, щоб не допустити повторення появи двозначних цифр на рідному табло у черговій «битві Давида й Голіафа» проти шаленого, в хорошому сенсі цього слова, «Середнього», бо в іншому випадку ту гру краще буде перенести не в Буштино і навіть не в Топчино чи Глибокий Потік, а десь у ще більш віддалену закарпатську глибинищу, від гріха для очей рідних фанів, подалі: можливо в мальовничу Усть-Чорну, чи таку ж віддалену Руську Мокру або, й взагалі туди, де це не зможе побачити критичне людське око, в самісіньку оазу поміж гірських хребтів – Лопухів.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа та Іван Варга
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
27 травня, смт. Буштино, стадіон «Тиса», ясно, + 27 градусів, 500 глядачів
 
ДЮСШ Тячів - «Севлюш» Виноградів 0:11
 
Голи: Пуканич, 14, Реплюк, 20, 79, Чедрик, 40, 52, Чонка, 54, Бабич, 61 (з пенальті), 74, Мудра, 66, 68, 88.
 
«Севлюш»: Василь Козар, Микола Гибалюк, Андріан Бабич, Павло Оржеховський, Василь Ковтун, Василь Вашкеба, Пилип Кольцун, Андріан Пуканич, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Русин, Василь Манжос, Віталій Чейпеш, Артур Продан, Мирослав Мудра, Олексій Остафійчук, Василь Василинець.
старший тренер – Валентин Слюсар.
 
«ДЮСШ Тячів»: Богдан Пунько, Іван Папп, Олександр Пахомов, Віктор Парада, Валерій Бодня, Ярослав Марушкей, Михайло Батрин, Анатолій Пеняк, Юрій Сема, Сергій Повхан, Василь Чегіль.
Запасні: Іван Чопик, Тимур Білей, Євген Мягкий, Петро Приходько.
тренер – Павло Іванчов.
 
На 11-й хвилині Реплюк не реалізував пенальті.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 892 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: