Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Рахові турніром вшанували пам'ять Василя Гаджеги (ФОТО)
07:53
У Рахові турніром вшанували пам'ять Василя Гаджеги (ФОТО)
29 травня, в місті Рахів, на стадіоні "Карпати" відбувся турнір з міні - футболу серед аматорських команд ім. В.Гаджеги.

У Рахові турніром вшанували пам'ять Василя Гаджеги (ФОТО) Дане свято футболу було приурочене памяті відомій постаті у футбольному житті міста Рахів,- Василю Івановичу Гаджезі, який помер 09.01.2016 року. Ініціаторами та організаторами турніру були депутати Рахівської міської ради та працівники апарату Рахівської м/р.

В турнірі взяло участь 10 команд, які були поділені на 2 підгрупи. Привітальне слово учасникам змагань сказав міський голова Рахова - Віктор Медвідь, депутат Рахівської міської ради,- Богдан Губко та син В.Гаджеги,- військовий комісар Василь Гаджега. Також на змагання в якості гостей були запрошені футбольні ветерани клубу "Карпати" які грали з В. Гаджегою в одній команді.

В запеклій боротьбі перемогу в турнірі здобула команда "Левада" (капітан Юрій Гудз), 2 місце посіла команда "Думин" (капітан Роман Фільтюк), 3 місце виборола команда "Ветерани" (капітан Олександр Мойсюк). Подяку за участь у турнірі отримала команда - "Фортуна" (капітан Дмитро Чічак).

Приз кращого гравця виборов воротар команди "Царина", - Микулячинський Михайло. Під час нагородження, подяками за активну участь в футбольному житті міста було нагороджено кожного ветеран команди "Карпати" минулих років, які грали з Василем Гаджегою та під його керівництвом як тренера. Також подякою за активну участь в житті міста Рахів та за організацію турніру ім. В.Гаджеги було нагороджено подякою депутатів Рахівської міської ради,- Губко Богдана та Німчук Ігора.

Турнір ім. В.Гаджеги - започатковано. Він буде проводитись кожного року в останню неділю травня.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 883 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: