Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У рівній грі єдиний гол приносить перемогу "Заріччю"
18:23
У рівній грі єдиний гол приносить перемогу "Заріччю"
Юнаки з Заріччя виривають перемогу в гостей з Бобовища завдяки влучному удару Михайла Фельцана.

У рівній грі єдиний гол приносить перемогу
В Заріччі зійшлися друга та четверта юнацькі команди в турнірній таблиці. Підопічним Василя Гички, щоб конкурувати з лідером – командою юнаків сторожницької «Рутенії» необхідно було брати три бали. Та з цим ніяк не могли погодитися господарі, які також прагнуть зачепитися за медальне місце. Тож як і очікувалося вийшов непоступливий бойовий поєдинок рівних команд.
 
У першій половині гри боротьба точилася в центральному колі, гострота виникала зрідка та й в тих моментах гравцям бракувало точності в завершенні своїх атак. Клопоту гравцям лінії захисту «Заріччя» приніс капітан «Бобовища», який постійно намагався вирватися на оперативний простір, однак, хоч і з потугами, але оборонці за підтримки власних трибун таки не дали можливості форварду гостей.
 
Розв’язка ж настала в другому таймі. Десь на хвилині 47-й нападник гостей таки зумів втекти від захисників «Заріччя» й завдати влучного удару, але зробив це він, будучи в положенні поза грою. Натомість долю матчу вирішив дальній постріл з метрів 25 Михайла Фельцан, здавалося удар не мав би нести якоїсь складності для кіпера гостей, однак останній вибрав не правильну позицію й від власних рук м’яч влітає в сітку воріт.
 
Як виявилося згодом цей гол і приніс перемогу господарям. Хоча вже на завершальних секундах двобою гравець «Бобовища», будучи один перед воротами «Заріччя» не зміг як слід замкнути чудову передачу партнера – удар вийшов не надто сильним і кіпер парирував удар. Тож 1:0 і «Заріччя» не випадає з боротьби за один із комплектів нагород.

 
Арбітр: Боднар Сергій;
Асистенти: Сенишин Роман, Гарлач Ігор
Спостерігач арбітражу: Кувік Іван (усі з Ужгорода).
 
Стадіон с. Заріччя. Глядачів: 300
 
Юнаки ФК «Заріччя» – ФК «Бобовище» – 1:0 (0:0)
 
Гол: Фельцан 52
 
«Заріччя»: Булеза Михайло, Фельцан Михайло, Каражія Василь, Фущич Іван, Семак Ярослав, Караслай Сергій, Булеза Василь, Зан Віктор (Бобіта Василь 64), Марко Іван, Химинець Іван, Зан Олександр (Король Віталій 57).
Запасні: Шпак Михайло, Садварій Михайло, Кинів Василь, Собко Василь.
Тренер: Цимбал Микола
 
«Бобовище»: Качур Юрій (к), Мерцин Андрій, Меденці Олександр, Горзей Павло (Герц Олег 56), Меденці Мирослав, Деркач Олександр, Бобела Ярослав, Павлинов Владислав, Попович Віталій, Локис Віталій, Коструб Євгеній.
Запасні: Мішак Олександр, Гонар Денис, Іванчик Владислав, Заяць Олександр
Тренер: Гичка Василь
 
Попередження: Караслай 45, Каражія 59 – Локич 15, Павлинов 25, Попович 54
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 739 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: