Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У середнянців не виникло проблем із "Вільхівцями" (ФОТО)
20:05
У середнянців не виникло проблем із "Вільхівцями" (ФОТО)
Підопічні Василя Варги здобувають другу «суху» перемогу підряд.

У середнянців не виникло проблем із
Середнянська команда на цей матч вийшла без двох основних центральних захисників Куделка та Кундрика. Попри ясну, теплу погоду господарі вирішили грати на штучному майданчику.
 
Зелено-червоні не стали відкладати справу у довгий ящик і одразу створили декілька хороших нагод для голу. На 3-й хвилині Шведюк віддав на Качура, який обійшов захисника у штрафній, опинився перед воротарем та пробив у нього. За мить Качур виконував подачу справа і закрутив у ворота, Пахомов перевів на кутовий.
 
На 8-й хвилині гості зусиллями Жоффчака зуміли організувати перше загострення. Віктор пройшов трьох гравців у центрі поля і пробив з 19 метрів, воротар перевів на кутовий. Середнянці обстрілювали ворота з різних дистанцій. Бако змістився справа у карну зону і цілив з 14 метрів у дальній кут, але не точно. Рацин бив з 17 метрів, але вище. Тячівець Матяш подав зі штрафного, круглий дійшов на дальній п’ятачок, де Товт пробивав сходу, але повз ворота.
 
На 16-й хвилині Товт сфолив біля своєї штрафної на Якимі. Шведюк з 18 метрів ефективно реалізував стандарт – 1:0.
 
На цьому активність Шведюка не припинилась, а навпаки тільки збільшилась. Олексій-Павло подав з флангу, та удар Якими головою забирає голкіпер. Далі Шведюк б’є з-під захисника з 14 метрів, шкіряний проходить біля стійки. Ще один його дальній удар впіймав Пахомов. Вільхівці не могли нічого створити попереду, та на 32-й хвилині могли скористатись помилкою захисту суперника. Після довгої передачі Дрозд супроводжував м’яч до штрафної, де на лінії вже чекав Кучінка та Дудаш на мить випередив обох і у падінні бив у пусті ворота, але не влучив.
 
На 36-й хвилині Рацин з 23 метрів влучив у перекладину. За п’ять хвилин Дмитро домігся свого, коли Горський подав зі стандарту і він вколотив м’яч у сітку головою – 2:0.
 
Хоменко знайшов у штрафній Якиму і Василь бив з 7 метрів, але заробив лише кутовий. Рацин подав корнер, Дрозд набіг і сильно пробив головою, але над воротами. На завершення Шведюк ще раз випробував на міцність поперечку.
 
Друга половина матчу була менш жвавою, господарі повністю контролювали хід зустрічі, не підпускаючи вільхівчан до своїх володінь. Якима вивів Нурієва один в один та Анатолій пробив мимо. Нурієв прострілив справа на Стегуру та Михайло з 6 метрів пробив вище. На 76-й хвилині знову зіграла зв’язка свіжих гравців. Нурієв обігрався у стінку з Стегурою і невідпорно пробив з 13 метрів – 3:0.
 
За хвилину Бундаш перехопив м’яч на чужій половині поля, віддав лівіше на Гуловича, який пробив з 17 метрів, Пахомов відбив та Стегура був першим на добиванні – 4:0.
 
В останню десятихвилинку темп гри дещо впав, ще Шведюк та Нурієв відзначились влучаннями у рамку та голкіпер забрав. Підопічні Варги зуміли переграти одного з можливих конкурентів за призові місця.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Саболч Алмаші
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 200
 
ФК «Середнє» - ФК «Вільхівці» 4:0
 
Голи: Шведюк, 16, Рацин, 41, Нурієв, 76, Стегура, 77.
 
Середнє: Павло Кучінка, Василь Горський, Станіслав Котьо, Олександр Ковчар, Юрій Дрозд, Дмитро Рацин, Олексій Хоменко, (Мирон Гулович, 72), Олексій-Павло Шведюк, Василь Якима (Мирослав Бундаш, 78) Олександр Бако (Михайло Стегура, 46), Іван Качур (Анатолій Нурієв, 46).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
Вільхівці: Юрій Пахомов, Володимир Товт, Олександр Септа, Едуард Нергеш, Володимир Кардач (Павло Кривка, 72), Михайло Бенко (Іван Лендєл, 60), Михайло Матяш (Назар Слободян, 66), Сергій Щербанич, Євген Келеменик, Віктор Жоффчак (Андрій Лавришин, 83), Михайло Дудаш.
Запасні: Ігор Солодовник, Іван Грубінка.
Тренер – Юрій Бучок.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1413 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: