Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Середньому знову 8 голів
20:02
У Середньому знову 8 голів
Середнянці двічі підряд в домашніх матчах відгружають суперникам 8 голів.

Середнянці двічі підряд в домашніх матчах відгружають суперникам 8 голів.

У першому колі гра між цими командами завершилась 6:0 та на цей раз вболівальники очікували не менш впевненої перемоги, перед складним закінченням третього кола.

З початком гри господарі не форсували події, поступово шукаючі слабкі місця у волівчан. Гості впевнено тримали оборону відбиваючись від багатьох прострілів і навісних передач з флангів. Середнянці йшли вперед по всій ширині атаки, розтягуючи захисні редути для своїх проривів. Приблизно за таким сценарієм і був забити перший гол: Василь Пиняшко прорвався по лівому фланзі практично до лицьової лінії і прострілив в штрафну, де Бандурович скинув під удар Ряшку, який невідпорно пробив з десяти метрів.

«Карпати» переходили на чужу половину невеликими силами та попри це створювали небезпечні моменти. Реутов справа змістився в центр і сильно пробив під перекладину та Славік зумів перевести цей удар на кутовий.

На 34-й хвилині ще один провал в центрі оборони гостей призводить до голу. Віктор Ряшко отримавши м’яч на вході в штрафну пройшов декількох захисників і більярдним ударом поцілив у праву стійку, від якої шкіряний закотився у ворота. Після цього темп гри впав. До кінця тайму варто відмітити удар Бирака з кута штрафного майданчику, який виявився першим на підборі після подачі з кута поля, і змусив попотіти Славіка, який перевів м’яч на ще один кутовий.

А от друга половина гри розпочалася з швидкого голу господарів. В першій ж атаці в штрафній не по правилам зупинили Пиняшка і вирок арбітра Козика взявся виконувати Віктор Ряшко, який впевнено розвів Пахомова і м’яч по різним кутам.

Ще через 6 хвилин, за декілька метрів від штрафної збивають Бандуровича. Виконувати стандарт береться Ряшко, після удару якого м’яч рикошетом від стінки влітає в сітку воріт. Ще безліч змарнованих моментів не використали Бандурович, який обігравши захисника і воротаря не вцілив у ворота, Пиняшко та Шукаль.

Після години гри господарі проводять декілька замін, які б мали додати свіжих сил в атаці. Та наступний гол влетів вже у ворота господарів. Після подачі кутового Олег Афанасьєв, який теж з’явився декількома хвилинами раніше на полі, головою забиває гол престижу. Через три хвилини гол у відповідь організував гравець середнянських юніорів Попша, який прорвався по правому фланзі, обіграв захисника і прострілив в центр штрафної, де Шукаль забив п’ятий гол своєї команди.

Ще через три хвилин потенційно небезпечна атака була зупинена захисником «Карпат», який відпасував Юрію Пахомову в руки, як наслідок вільний удар з восьми метрів. Пиняшко відкотив Шукалю під удар і той майже за 5 хвилин оформлює дубль в цьому матчі.

Зелено-червоні не збавляли обертів і за традицією, знову через три хвилини, після подачі кутового від Кузьми, Михайло Крьока головою переправляє круглого точно під ліву стійку.

Завершує побиття гостей комбінація під час якої Пиняшко з лівого краю відпасовує на Кручаницю, який в свою чергу віддає шкіряного Ряшку, той трішки пройшовши пробиває з восьми метрів і робить пента-трик в цьому матчі.

Ця гра могла закінчитися і з більшим рахунком на користь господарів. Воловець у свою чергу встановлює рекорди по пропущеним голам. Підопічні Іваниці зберігають за собою лідерство принаймні за статистикою забитих/пропущених м’ячів у цьому сезоні.


ФК «Середнє» Середнє - ФК «Карпати» Воловець 8:1

Голи: Ряшко 22, 34, 46, 52, 85, Шукаль 74, 77, Крьока, 80.

Середнє: Юрій Славік, Мирон Гулович, Володимир Лисаченко, Юрій Шукаль, Олександр Ковчар, Віктор Ряшко, Іван Жаренко, Іван Бандурович, Денис Пахомов, Михайло Крьока, Василь Пиняшко.
Тренер: Іваниця М.

Карпати: Юрій Пахомов, Василь Беца, Віталій Далекорей, Денис Чокнадій, Василь Гнепа, Анатолій Богович, Ігор Реутов, Іван Кушка, Денис Яргін, Василь Бирак, Олександр Брунцвик.
Тренер: Брунцвик Ф.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 907 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: