Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У східнозакарпатському ель-класіко перемогли господарі
10:28
У східнозакарпатському ель-класіко перемогли господарі
Наднапружений поєдинок чекав на жителів мальовничої Рахівщини. Це матч за шість очок.

«Карпати» - «Говерла»: наднапружений поєдинок чекав на жителів мальовничої Рахівщини. Це матч за шість очок.

Програти супернику-сусіду – трагедія для гуцулів. Багато факторів, зрештою, як і завжди залежало від рефері. Забігаючи наперед, усе по ділу. Арбітри Федяй, Сімку, Алмаші сьогодні були на висоті. Хоча відверто, їм було нелегко.

«Говерла» у цьому матчі грати другим номером навіть не подумала. Ясінянці власні зуби показали уже на 7 хвилині. Прохід правим флангом, подача на лінію штрафного і хороший удар Віктора Новікова у дальній кут. Без шансів для голкіпера - 0:1.

Господарі швидко огризнулися і знову таки хвилин за сім відновили паритет на табло. Штрафний з лівого флангу. Воротар м’яч не парирує, захисник по ньому не влучає, а от Кирило Шевельов був точним - 1:1. На 20 хвилині рахівчани вийшли вперед. Гол нагадав сценарій взяття воріт «Говерлою». Той же правий фланг, та ж подача і такий же удар. Щоправда, уже у ворота ясінянців. Відзначився Роман Фільтюк.

Третій гол від «Карпат» глядачі побачили на 41 хвилині. Його спокійно можна назвати голом туру. І не тому, що яскраво був забитий. Вболівальники потішились, власне, як і я. Це перший настільки кумедний випадок у моєму житті. Пам’ятатиму довго. Це точно. В ігровому епізоді, у власній штрафні на газон без допомоги суперника стелиться Валерій Цуперяк. Свисток арбітра мовчить. Зрозуміло. Порушення ж бо не було. Інакше думав Валерій. І без вагань, наголошую - у власній штрафній, взяв м’яч до рук. Денис Федяй призначив цілком справедливе пенальті. Влучно 11-метровий пробив той же Шевельов. У другому таймі гострих моментів вистачало, та вболівальники голів більше не побачили. Це було справжнє футбольне шоу. «Карпати» - «Говерла» 3:1.

Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 805 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: