Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Тячеві відіграли міжнародний футзальний турнір "Даймонд ліга "Карпати 2020"
23:35
У Тячеві відіграли міжнародний футзальний турнір "Даймонд ліга "Карпати 2020"
В спортивній арені "Тячів" з 31 січня по 2 лютого відбулись матчі в рамках міжнародного турніру з футзалу Карпати - 2020.

У Тячеві відіграли міжнародний футзальний турнір Учасниками турніру були команди з Києва, Київської області, Львова, Мукачева, Тячева, а також гості турніру футбольні команди міст-побратимів Тячева з Угорщини - Балмазуйварош та Вац.

Запекла боротьба, професіоналізм спортсменів, жага до перемоги, емоції вболівальників, хороша організація. Саме так можна описати цьогорічний міжнародний турнір з футзалу Даймонд Ліги «Карпати -2020», який відбувався в Тячеві з 31 січня по 2 лютого 2020 року.

12 команд змагалися за чемпіонство: СК Прогресс, Uvvis-Decorland, КЛФК, Благодать, СК Тячів, Алекс, ФК Орлівка, Беркут, Balmazujvaros, Галицька здоба, Alser, ФК Тиса 

І от фінальний матч. Вболівальники отримали і справді насолоду від нього. Гру вели фіналісти турніру: команда з міста Балмазуйварош (Угорщина) та «Галицька здоба» зі Львова. Залишилося тільки 2 хвилини до закінчення гри. Галицька здоба виграє 5:3. Але футболісти з Угорщини роблять практично неможливе: за 2 хвилини  забивають чудові 2 голи у ворота суперників. З рахунком 5:5 починається серія пенальті, яка показала майстерність воротарів. Голкіпер «Галицької здоби» втримав в руках вирішальний м’яч і приніс команді перемогу. Відтак Галицька здоба – переможець турніру.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 659 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: