Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Хустські та київські ветерани зустрілись на полі
14:13
Хустські та київські ветерани зустрілись на полі
На хустському міському стадіоні «Карпати» відбувся футбольний поєдинок між ветеранськими командами «Злагода» м. Хуст та «Сіріус» м. Київ.

На хустському міському стадіоні «Карпати» відбувся футбольний поєдинок між ветеранськими командами «Злагода» м. Хуст та «Сіріус» м. Київ.

У складі команди гостей — прославлені гравці київського «Динамо», зокрема, наші земляки – закарпатці Іван Яремчук та Василь Рац.

Хустські уболівальники щиро вітали учасників товариського поєдинку, який був організований завдяки дружнім стосункам брата Івана Яремчука – Михайла з директором КП « Стадіон «Карпати», ветераном хустського футболу Василем Форкавцем та ініціативі гравців «Злагоди».

Учасники поєдинку та уболівальники хвилиною мовчання вшанували пам'ять ветеранів ФК « Злагода» Володимира Парфенюка та київського «Динамо» — Валентина Белькевича і Андрія Баля, яких, на жаль, уже немає серед нас.

З привітаннями та щирими побажаннями до присутніх звернулися капітани команд — «Злагоди» Володимир Гримут та «Сіріуса» — Михайло Яремчук (рідний брат Івана).

Поєдинок виявився видовищним та напруженим. Матч пройшов у рівній боротьбі і лиш наприкінці другого тайму футболісти «Сіріуса» здолали ворота хустян та здобули перемогу з мінімальним рахунком 0:1.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 796 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: