Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » У триллері перемагає «Вовкове»
11:14
У триллері перемагає «Вовкове»
У мікрорайоні Радванка зустрічались команди «Сонячної енергії» та «Вовкового».

За накалом та інтригою цей матч можна віднести до одного із найкращих у першому колі цьогорічної першості чемпіонату міста Ужгорода.

У мікрорайоні Радванка зустрічались команди «Сонячної енергії» та «Вовкового».

Ні для кого не секрет, що у команді «Вовкове» виступають кращі гравці з області. А саме: Реплюк, Добровольський, Герц, Лендєл, Горський, Лютнянський, Оржеховський, Е. Стецо та інші. Ця б команда могла дати бій любому супернику в області. Але так склалось, що вони приймають участь у місцевому чемпіонаті Ужгорода.

«Сонячна енергія» новостворена команда, яка тільки починає робити перші кроки у футболі. Гравці тут переважно зібрані з районів та четверво грають у першості Закарпатської області.

У першому таймі сонячні виглядали інертніше. Ще на початку зустрічі вони мали відкривати рахунок у матчі. Трьоходівка за участі Балажинця, Плиски та Лободи завершилась ударом останнього у штангу. Гості відповіли не менш небезпечним ударом впритул від Реплюка та голкіпер Солодовник був на місці.

Та ще у першому таймі ворота Лютнянського були розпечатані. Тарас Плиска вдало зіграв на добиванні – 1:0. На перерву команди пішли відпочивати з-за мінімальної переваги господарів. Другий тайм виправдав усі сподівання вболівальників. Спочатку Реплюку вдалось замкнути передачу партнера – 1:1. А через декілька хвилин арбітр Михайло Митровський призначив пенальті у ворота сонячних. Лендєл був холоднокровним – 1:2.

Здавалося б, гра зроблена. Та «Сонячна енергія» була проти. За фол на Лободі, арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Вирок виконав сам постраждалий – 2:2.

На емоціях господарі забили й третій м'яч. Вихід віч-на-віч реалізував Віктор Рабел – 3:2. Залишалось зіграти 15 хвилин основного часу.

Відігратись «Вовковому» вдалось досить швидко. Не обійшлось і без помилки голкіпера, який пропустив досить кволий удар Лендєла. А ще через 5 хвилин Лендєл робить хет-трик – 3:4. А на 90+1 хвилині все той же Лендєл, робить покер, реалізувавши третій пенальті у грі.

Відтак, вісім голів на дві команди. «Вовкове» дотискає господарів і зрівнюється з «Сонячною енергією» за очками.

«Сонячна енергієя» - «Вовкове» 3:5

Голи: Плиска, 28, Лобода (пенальті, 71), Рабел, 75 – Реплюк, 51, Лендєл (пенальті, 60), 80, 87, (пенальті, 91+1).

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.

Фото: Тарас Галушка, Яромир Лобода





Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1050 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: