Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Великому Бичкові розіграли футбольний Кубок Івана Яремчука
10:05
У Великому Бичкові розіграли футбольний Кубок Івана Яремчука
12-13 серпня у Великому Бичкові, що на Рахівщині, вже вшосте відбувся дитячий турнір з футболу на кубок заслуженого майстра спорту Івана Яремчука.

У Великому Бичкові розіграли футбольний Кубок Івана Яремчука Пройшли футбольні змагання за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Учасниками  турніру стали сім команд: ДЮСШ з Бахмача Чернігівської області, «Сталь» з Києва, ДЮСШ з Білої Церкви Київської області, ДЮСШ з Волновахи Донецької області, «Рух» з міста Винники Львівської області, «Нарцис» з Хуста та «Ялинка» з селища Великий Бичків Закарпатської  області.

Змагання проводили  в двох підгрупах. Юні футболісти демонстрували чудову колективну гру і боролися за перемогу до фінального свистка. 

У підсумку переможцем турніру стала великобичківська «Ялинка», друге місце виборола команда з міста Бахмач Чернігівської області, треті – команда «Нарцис» з міста Хуст.

Всі переможці змагань, крім емоцій та вражень, отримали медалі, кубки та цінні подарунки, які вручили заслужений майстер  спорту Іван Яремчук та Великобичківський селищний голова Йосип Божук. Організатор дитячого турніру Іван Яремчук  висловив вдячність народному депутату України за постійну підтримку змагань та  висловив сподівання, що дитячий турнір з  футболу проводитимуть і надалі. 




















Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 785 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: