Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Виноградові реконструюють місцевий стадіон (ВІДЕО)
17:35
У Виноградові реконструюють місцевий стадіон (ВІДЕО)
На стадіоні «Юність» вже встановили нову систему поливу поля.

У Виноградові реконструюють місцевий стадіон (ВІДЕО)
Відтепер футбольний газон залишатиметься зеленим і м’яким навіть у гарячі місяці літньої спеки.
 
І це не єдина новинка, яку до початку сезону тут підготували для футболістів та уболівальників виноградівського «Севлюша».
 
Капітальна реконструкція стадіону «Юність» триває вже другий місяць,- розповідає начальник команди Павло Остолош.- Таких серйозних ремонтів ми не робили більше тридцяти років. Чотири бригади спеціалістів зараз працюють над тим, аби стадіон мав сучасний вигляд і був зручним для спортсменів і всіх любителів футболу.
 
Приємних змін уже зазнала основна уболівальницька трибуна, демонтовано старі та встановлені нові ворота на арену. Повністю оновлено приміщення для роздягалок футболістів, душові кімнати. Передбачено також невеликий конференц-зал для проведення теоретичних занять і розбору проведених ігор. Усе це дозволить приймати у Виноградові навіть команди першої української ліги.
 
Реконструкція стадіону проводиться за кошти міського бюджету і місцевих меценатів футболу.
 
Єдина незручність полягає в тому, що завершити розпочаті роботи не вдасться до початку футбольного чемпіонату області. Він стартує вже цієї суботи, тож перші домашні поєдинки «Севлюшу» доведеться провести на іншому полі.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2563 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: