Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У зимові двері "Сільце" грюкнуло аж п’ятьма…
21:01
У зимові двері "Сільце" грюкнуло аж п’ятьма…
Про те, як Білан, під завісу групового етапу, «рвав на шмаття» сітку воріт опонентів, дізнавайтесь далі…

У зимові двері
Початок двобою не віщував нічого поганого для лозян, яким все ж таки опонував сусід по таблиці. Здавалось, ось він шанс зачепитись за позитивний результат. Якби ж то знали вони, що на них очікувало трохи згодом, то почали б підготовку до цього матчу як мінімум ще з літа 2016-го року. Старт двобою проходив на зустрічних курсах доти, допоки під час однієї з атак гостей їх опоненти не припустились важкої помилки в захисті. Як наслідок, Іван Матіко завершив наступ правим флангом прострілом у центр штрафного майданчика, де зовсім вільний Білан ударом із восьми метрів влучив у лівий кут – 1:0.
 
Через дев’ять хвилин Іван Матіко завершив пострілом атаку по центру й м’яч влучив у руку опоненту, який опинився на його шляху й Попович призначив штрафний удар метрах в 33-х від воріт. Доки Петенько досить ретельно виставляв стінку, Білан примірявся, щоб трохи згодом обвідним ударом відрізати всіх, хто там стояв і влучити під дальню ліву стійку, без особливих шансів на відбиття цього пострілу – 2:0.
 
На 21-й хвилині Іван Матіко на завершенні наступу по центру зі зміщенням до лівого флангу заробив право на штрафний удар. На навісну передачу зі стандарту підключився Костелеба, та після його удару головою м’яч полетів над поперечиною. Через дві хвилини Ваш прорвався правим флангом і віддав коротко на Білана. Сергій зміщуючись лівіше влетів у штрафний майданчик і скинув трохи назад під удар Фущічу й Микола влучив у лівий, вільний від воротаря, кут брами – 3:0. Ще через дві хвилини чи не першого свого удару завдали гравці «Лози» й зробив це Глеба, який за мить до цього вийшов на заміну. Юрко в звичній для себе манері приклався з 25-ти метрів, та Терпай був готовий до цього, тому відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук.
 
На 36-й, доданій до першого тайму, хвилині підопічні Івана Мошколи могли довести рахунок до геть непристойного, коли Білан, за наслідками атаки правим флангом, якісно віддав у центр на Матіка, внаслідок чого Іван фактично вибіг на воротаря, та Петенько самовіддано кинувся в ноги й врятував ситуацію.
 
Другий тайм розпочався так само весело, як і закінчилась перша половина гри, чому послужили вдалі заміни тренера «Сільця». На 37-й хвилині Білан завершив потужним ударом із 14-ти метрів черговий наступ своїх партнерів лівим краєм. Воротар «Лози» кулаками зачепив м’яч і той від його рукавиць зрикошетив у поперечину, а від неї відлетів на правий край штрафного майданчика. Далі захисники змогли відбитись від наступу опонентів. Через дві хвилини Білан опинився на ще кращій, а точніше фактично вбивчій, ударній позиції, коли Михайло Мошкола віддав правіше на Сергія, який із 10-ти метрів потужно пробив над поперечиною, зірвавши з трибун бурю розчарування.
 
Далі гра трохи заспокоїлась, щоб вибухнути вже в середині тайму та ближче до його завершення. На 55-й хвилині лозяни були найближче до того, щоб забити гол. Під час чергової спроби наступу по центру Глеба заробив право на штрафний удар із 20-ти метрів, а його партнер влучив під поперечину. Терпай не без проблем відбив цей постріл.
 
Через деякий час опоненти відповіли не менш гостро аналогічною атакувальною дією. Триходівку за участю Миколи Фущіча, Михайла Мошколи та Білана — останній з цієї трійці завершив уже класичним для цього матчу влучанням під ліву стійку – 4:0.
 
Не встигли суперники як слід відійти від цього шоку, як аналогічний наступ по центру засмутив їх ще більше. І знову Мошкола асистував Сергію в тому, щоб він черговим ударом під дальню від себе ліву стійку оформив покер і довів що Ямайка від Лози хоча й досить далеко, але відомий футбольний реггі-мотив долинув навіть сюди – 5:0.
 
На 72-й доданій арбітром хвилині міг забити Сергій Купар, який завершив атаку по центру влучним ударом. Та Чернік в останній момент зумів зачепити м’яч і той полетів повз ворота й зберіг суху розгромну перемогу «Сільцю» як надію на хороший старт у літньому чемпіонаті. Що стосується «Лози», то ця команда поки що вийшла на новий для себе рівень участі в офіційних змаганнях та презентації своєї спортивної арени для них. Наступним щаблем розвитку футболу в цьому населеному пункту, який славиться працьовитими людьми може стати участь у літньому чемпіонаті, та для цього місцевому менеджменту слід попрацювати над інфраструктурою стадіону та провести грунтовну селекційну роботу зі cкладом своєї команди.
 
 
Арбітр – Іван Попович
Асистенти – Іван Попик та Іван Біров.
 
12 березня, село Лоза, стадіон «Колос», +7 градусів, хмарно з проясненнями, 200 глядачів
 
«Лоза» – «Сільце» – 0:5 (0:3)
 
Голи: Білан, 4, 14, 64, 68, Микола Фущіч, 23.
 
«Лоза»: Іван Петенько, Ігор Король, Василь Келемеш, Михайло Сушанин, Андрій Лутак, Олександр Штань, Едуард Сідор, Василь Полянко, Євген Сочка, Дамір Біланич, Сергій Купар.
Запасні: Євген Стільник, Іван Бобіта, Віталій Кляп, Василь Стільник, Юрій Глеба, Богдан Матішинець, Юрій Мацола.
тренер – Василь Світлик, президент – Микола Боршош.
 
«Сільце»: Іван Терпай, Михайло Жабур, Ігор Чернік, Юрій Юркович, Сергій Білан, Василь Костелеба, Микола Фущіч, Михайло Ваш, Віктор Матіко, Іван Матіко, Михайло Мошкола.
Запасні: Іван Кинів, Василь Фущіч.
тренер – Іван Мошкола, президент – Сергій Лупак.
Євген СВИЩО
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1568 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: