Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгородці поборються за Всеукраїнський "шкіряний" Кубок
12:04
Ужгородці поборються за Всеукраїнський "шкіряний" Кубок
На полях Києва та області пройде фінальний турнір серед гравців 2000 р.н. на призи клубу "Шкіряний м'яч" сезону 2012/2013.

На початку вересня на полях Києва та області пройде фінальний турнір серед гравців 2000 р.н. на призи клубу "Шкіряний м'яч - Кубку Coca-Cola" сезону 2012/2013.

В турнірі прийме участь 8 команд з усіх куточків України (Горлівки, Сум, Ужгорода, Кременчука, Іллічівська, Коростеня, Севастополя та Києва) . Від сьогодні і до початку змагань ми будемо розповідати про кожного їх учасника. Цим хлопцям лише по 13 років, але цілком можливо, що серед них вже є нові Шевченки, Реброви, Тимощуки, Шовковські чи Вороніни.

Першими були представлені юні футболісти з ЗОШ № 1 м. Кременчук та ЗОШ № 8 м. Суми. На черзі - ЗОШ № 19 м. Ужгород.

Після доволі несподіваного збереження місця в еліті Ужгород цієї осені переживає справжній футбольний бум. Але якщо в головній команді області вихованців закарпатського футболу можна перелічити на польцях однієї руки, то склад цієї команди на 100% вкомплектований виключно місцевими вихованцями. Але це не і дивно, бо мова йде про ужгородську ЗОШ № 19.

Гурток з футболу функціонує на базі ЗОШ № 19 протягом багатьох років. Його керівником є вчитель вищої категорії, голова федерації футболу м. Ужгорода з 1999 по 2008 роки Гарлач Ігор Тадейович. Окремі вихованці гуртка є учасниками дитячо-юнацької футбольної ліги області, чемпіонату України. Зокрема членом національної збірної U-17 є Арделян Микола. Тренувальний процес відбувається на базі футбольного поля та спортзалу ЗОШ № 19 м. Ужгорода.
Джерело

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 761 | Додав: Лобда | Теги: Шкіряний м'яч | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: