Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » УФК-Карпати U16 впевнено переграють СДЮСШОР U16 (ФОТО)
21:27
УФК-Карпати U16 впевнено переграють СДЮСШОР U16 (ФОТО)
29 квітня на стадіоні Спартак у рамках 14-го туру ДЮФЛ України «СДЮСШОР» Ужгород приймав «УФК-Карпати» Львів.

УФК-Карпати U16 впевнено переграють СДЮСШОР U16 (ФОТО)
Першими, традиційно, на газон вийшли представники старшої вікової категорії, а саме U-16. Ужгородці перед цим матчем займали десяте місце в турнірній таблиці, а львів'яни перше.
 
Те, що фаворитами зустрічі будуть УФК стало зрозуміло від самого початку матчу. Гості з перших хвилин забрали м'яч під свій контроль і заволоділи територіальною перевагою на футбольному полі. Але конкретних моментів до десятої хвилини не було. Початок матчу чудово провела вся захисна лінія СДЮСШОРівців. Захисники господарів робили все можливе щоб львів'яни не забили швидкий гол. І в них це вийшло.
 
На 12-й хвилині сьомий номер гостей Мельнійчук вийшов на ударну позицію і з відстані дев'яти метрів невдало пробив вище воріт. Ужгородці теж відповіли своїм суперникам хорошою контратакою. На 19-й хвилині після навісу з правого флангу Маркович небезпечно пробив головою, однак ігровий снаряд пролетів мимо воріт.
 
На 30-й хвилині гості відкрили рахунок. На навіс з правого флангу відгукнувся нападник УФК Сікан і головою забив гол – 0:1. Львів'яни не зупинились і вже на 37-й хвилині подвоїли свою перевагу. Це Мартиняк Юрій став автором другого голу своєї команди – 0:2. Окрилені своїм успіхом гості під самий кінець першого тайму провели третій гол. Мельнійчук розстріляв кіпера ужгородців Калая з восьми метрів і тим самим закінчив перший тайм із рахунком 0:3 на користь «УФК-Карпати».
 
У другій половині зустрічі гості вийшли на гру явно розконцентровані, напевно вони подумали, що справа вже зроблена. За свою безвідповідальність вони ледь не розплатились. Півзахисник СДЮСШОРа Іван Рацин з центру поля набрав прекрасну швидкість, елегантно переграв декількох опонентів, але на останньому рубежі зіграв трохи невдало, пробивши воротарю гостей Гороху прямо в руки. Також активно діяв капітан господарів Максим Олень. Він розпочинав всі атаки своїх партнерів і провів матч на хорошому рівні.
 
В середині другого тайму гості прийшли до себе, Мельнійчук обіграв свого опонента та віддав передачу на автора першого голу у матчі Сікана, який розкрутив захисника, але не зміг переграти воротаря СДЮШОРа. Під кінець матчу Мирон Бідний поставив крапку в цій зустрічі. Він обіграв захисника і пробив у протилежний від кіпера кут. Як підсумок 4:0 перемога УФК-Карпати Львів.

 
Арбітр: Циганков О.
Асистенти арбітра: Бабич Т., Рубей В.
Інспектор: Митровський М.
 
«СДЮСШОР» Ужгород - «УФК-Карпати» Львів 0:4
 
Голи: Сікан, 30, Мартиняк, 37, Мельнійчук, 39, Бідний, 75.
 
«СДЮСШОР» Ужгород: Калай А, Лаб’як Ю, Бойкуда Ю, Зуб Б, Сердюк В, Олень М, Ковтонюк Е, Рацин І, Козуб Ю, Маркович В, Зизич А.
 
Запасні : Чутора Ю, Мадяр В, Скляр А, Асаулюк А, Ференцик В.
«УФК-Карпати» Львів: Горох В, Мудрик В, Слічний С, Калінчук Т, Губицький О, Романік М, Гудзінський В,Мартиняк Ю, Мельнійчук В,Сікан Д, Наконечний Р.
Запасні : Денега А, Лукіянчук Д, Козак Б, Сич О, Бідний М, Лісовик Р.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 936 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: