Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "УФК-Карпати" U17 громлять ужгородців (ФОТО)
23:09
"УФК-Карпати" U17 громлять ужгородців (ФОТО)
22 квітня на стадіоні Спартак вікові категорії U-17 та U-15 СДЮСШОР Ужгород проводили свої матчі проти однолітків з «УФК-Карпати» Львів.

Першими на смарагдовий газон вийшли представники команд U-17. Гості зі Львову у турнірній таблиці посідали друге місце, натомість ужгородці восьме. Очевидно, що фаворитами зустрічі були львів’яни.
 
Матч розпочався жваво. СДЮСШОР досить несподівано з перших хвилин побіг вперед. Напевно господарі хотіли здивувати своїх суперників настирливістю та бажанням, і в них це вийшло. Було помітно, що в ужгородців буквально горіли очі з перших хвилин. СДЮСШОР заволодів територіальною перевагою, а львів’яни сіли в захист. Натомість справа до реальних гольових моментів біля воріт Карпат так і не дійшла.

Гості витримали стартовий натиск господарів і після 10-ї хвилини почали потрохи диктувати свої умови на футбольному полі. Активним з боку гостей був Руніч Василь. Він неодноразово розвивав атаки своїх партнерів і майже вся гра будувалась через нього. На 16-й хвилині УФК пробивало небезпечний штрафний удар, і м'яч після пострілу Івана Кормоша влучив у перекладину.

На 20-й хвилині після подачі зі штрафного Харжевський Петро виявився найспритнішим і з 6-ти метрів ростріляв голкіпера ужгородців Костика Олександра. Після цього «Карпати» тільки нарощували свій натиск на господарів. Це, зрештою принесло свої плоди. На 28-й хвилині красень гол забив лівий півзахисник гостей Ростислав Лях. Він з 25-ти метрів промолотив точно в дев’ятку воріт - 2:0 на користь львів’ян. Після цього гра заспокоїлась і на цьому перший тайм закінчився.
 
Другий тайм розпочався так само як і перший. Ужгородці активно розпочали, намагались грамотно будувати свою гру, але нажаль реальних гольових нагод не було. А львів’яни просто спокійно очікували на свій шанс збільшити рахунок у грі. Чудова флангова атака гостей, простріл і 18-й номер Сидорук Вадим замикає цю атаку на дальній стійці і в порожні ворота забиває гол.

УФК на 80-й хвилині провело зразкову комбінацію вивівши Піхоцького Максима на ударну позицію і останній не схибив. На останок захисник гостей Куртяк Богдан вже на доданих арбітром хвилинах поставив крапку в цій зустрічі, невідпорно пробивши у дальній від кіпера кут.
 
Як підсумок 5:0 на користь «УФК-Карпати» Львів. Звичайно львів’яни вищі за класом гравці, але на такий рахунок СДЮСШОР не заслуговував, адже господарі продемонстрували велику старанність на старті матчу, яка нажаль не принесла їм дивіденди.

 
Арбітр: Маковій Євген.
Асистенти арбітра: Лялюк Михайло, Вовчанський Ілля.
Інспектор: Митровський Михайло.
 
СДЮСШОР Ужгород – «УФК-Карпати» Львів 0:5

Голи: Харжевський, 20, Лях, 28, Сидорук, 62, Піхоцький, 80, Куртяк, 80+1.
 
СДЮСШОР Ужгород: Костик О, Куртанич Р, Голубка Р, Ільчук І, Кобеляш О, Робона Е, Русин М, Кормош В, Луців В, Зінчук Н, Луців П.
Запасні: Сухан В, Качаєв В, Чутора М.
Тренер:Дьордь Вадим
 
«УФК-КАРПАТИ» Львів: Готра М, Куртяк Б, Нестерук О, Олексів О, Слива Р, Харжевський П, Рудюк В, Кормош І, Руніч В, Сидорук В, Лях Р.
Запасні: Харчук Н, Грабовський О, Піхоцький М, Демків С, Руденко І.
Тренер: Вільчинський В.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1239 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: