Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Україна U-17 програє, ужгородець в старті
21:44
Україна U-17 програє, ужгородець в старті
27 серпня юнацька збірна України U-17 провела черговий матч на міжнародному турнірі «Syrenka Cup-2014», що проходить у Польщі.

27 серпня юнацька збірна України U-17 провела черговий матч на міжнародному турнірі «Syrenka Cup-2014», що проходить у Польщі.

Матч між збірними України і Швеції у Варшаві пройшов під акомпанемент дощу. Наша команда грала з низькою лінією захисту і шведам в першій половині матчу важко було підібратись до воріт Гаврусевича.

В другій половині зустрічі наші суперники краще контролювали м’яч, але дивідендів з цього вони не мали. Навіть після вилучення у нашому складі Юрія Завінського, який отримав два гірчичника за десять хвилин (62, 72 хвилини) українці втримали на замку свої ворота в основний час.

За регламентом змагань, одразу по завершенню основного часу, гравці пробивають пенальті, де більш влучними були шведи - 5:3. Вони й пройшли до фіналу, де їх чекає Польша, яка перемогла Новегію 3:0.

Ужгородець Віктор Симчо у другому матчі нашої збірної вийшов у стартовому складі і провів на полі 66 хвилин, після чого був замінений на Микиту Величенко. Перший матч з бельгійцями, в якому вони перемогли 4:3, він провів на лаві запасних.

Збірна України зіграє 29 серпня в матчі за третє місце з норвезькими однолітками.

Швеція – Україна 0:0 (пен. 5:3)

Пенальті: Онур Корхан 1:0, Ренат Мочуляк 1:1, Мустафа Зейдан 2:1, Едуард Матвієнко 2:2, Душан Яїч 3:2, Данило Лісовий 3:2, Філіп Тагстрьом 4:2, Євген Чеберко 4:3, Ісак Редзіч 5:3.

Швеція: Хакансон, Тагстрьом, Ельфстром, Кралї, Бейжмо, Інгельсон (Янсон, 62), Яїч, Камана Ва Камана, Корхан, Фаур (Редзіч, 62), Наїб (Зейдан, 62).

Україна: Гаврусевич, Калюжний, Фхекадзе (Мочуляк, 55), Лісовий, Гергель, Чеберко, Косовський (Алібеков, 41), Матвієнко, Симчо (Величенко, 66), Завінський, Микитин (Кожушко, 66).

Lobda

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1050 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: