Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U15 перемагає івано-франківських однолітків (ФОТО)
16:39
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U15 перемагає івано-франківських однолітків (ФОТО)
Підопічні Івана Бисаги здобувають історичну першу перемогу у Першій лізі ДЮФЛ України.

Молодша команда УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін у перших двох турах не змогла набрати очки, у їхнього суперника був на один бал більше перед цією грою. Та вже з самого початку підопічні Бисаги пішли вперед і швидко повели в рахунку. Це новоспечений капітан команди Мілан Бутрик пробив з 18 метрів, але влучив у поперечку, та Симочко був тут як тут і з другої спроби, у боротьбі із захисниками, зумів добити круглого у ворота – 1:0.
 
Господарі продовжували більше володіти м’ячем і розвивати свої атаки. Івано-франківці лише на 17-ій хвилині відповіли небезпечним моментом, коли наші захисник і воротар не розібралися у ігровому епізоді у своїй штрафній і Гуцуляк пробивав з 7 метрів, воротар зінедінівців виручив. За мить вже Мартинюк пробив з 22 метрів з рикошетом, голкіпер знову на висоті. На 29-ій хвилині Кадачігов на лівому краї виборов м’яч у суперника, увійшов у штрафну і прицільно пробив – 2:0.
 
Ще до перерви Кадачігов знову потурбував голкіпера ударом з 17 метрів та Варцаба впіймав. У другій половині зустрічі УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін продовжував володіти територіальною перевагою і перевів гру у потрібне їм русло. Гості з велкими труднощами виходили в напад і відзначились лише декількома ударами. Слободян пробивав справа з 14 метрів, Лісняк ловить. Ще одного разу Мартинюк приклався з 20 метрів, воротар з Вовкового знову грає надійно.
 
Синьо-білі були близькими до третього голу, коли після подачі з кутового Рініч на ближній стійці пробив головою з відскоком від землі та м’яч пішов над воротами.
 
Молодша команда УРДЮСШ-ДЮШФ Ужгородського району здобуває свою дебютну перемогу у Першій лізі ДЮФЛ України і з хорошим настроєм готується до своїх майбутніх двобоїв.
 
 
Арбітр – Олег Ващилаин
Асистенти – Ілля Вовчанський, Вадим Рубей
Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 100
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н U15 - ФК "Тепловик-ДЮСШ-3" І.-Франківськ U15 2:0
 
Голи: Симочко, 4, Кадачігов, 29.
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Віталій Лісняк, Михайло Керечан, Дмитро Рініч, Василь Симочко, Артем Кадачігов (Даніель Іванчик, 68), Юрій Канюк, Ростислав Турецький (Руслан Логін, 14), Сергій Любка (Микола Кешкентій, 61), Мілан Бутрик, Ігор Бочкоій (Любомир Вербовський, 64), Владислав Драбич (Станіслав Терпак, 58).
Запасні: Домінік Мюлганс, Олександр Беспалько.
Тренер – Іван Бисага.
 
"Тепловик-ДЮСШ-3": Олег Варцаба, Владсилав Вігас, Владислав Мицак (Микола Карабін, 60), Руслан Федак, Віталій Словодян, Святослав Дудка (Віктор Любевич, 48), Олег Мартинюк, Любомир Гавриляк, Петр Пратуляк (Володимир Кулаш, 23), Петро Гуцуляк (Ігор Клебак, 26), Назарій Волочій (Андрій Пасічняк, 45).
Запасні: Денис Хромишин, Володимир Слободян.
Тренер – Орест Горбатий.
 
Попередження: Бочкоій, 41 – Вілак, 18.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1009 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
нарешті дочекався коли мої вихованці заграють в Чемпіонаті України. З першою перемогою!!! Дасть Бог так тримати і в майбутніх матчах...

الاسم *:
Email *:
كود *: