Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 поступається "Покрові" (ФОТО)
18:58
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 поступається "Покрові" (ФОТО)
Швидкий гол став запорукою успіху команди із Львова.

УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 поступається
Львівська команда з перших хвилин побігла вперед і зуміла забити швидкий гол, який став єдиним у сьогоднішній зустрічі. Марко Шеремета скористався не узгодженими діями захисників і відкрив рахунок у зустрічі – 0:1.
 
Гостям краще вдалось налагодити контроль над м’ячем. На 8-ій хвилині попросив заміну центральний захисник УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Логин, який отримав ушкодження. Покровці були активнішими попереду. Так Шеремета вибігав на ворота, але пробив мимо. Захисник Світлик підключився до атаки і пробив з 26 метрів, але вище. На 30-ій хвилині Матвіїв виконав штрафний удар з 27 метрів, за господарів зіграла поперечка.
 
Лише ближче до завершення першої тридцятип’ятихвилинки ужгородці організували стрімкий випад. Симочко скинув головою на хід Любці, який увірвався у штрафну, але його удар заблокували. Драбич намагався добити, але не влучив у рамку, натомість влучив у руку захисника, але арбітр не наважився призначити пенальті.
 
На другій хвилині по перерві Симочко пробивав з 17 метрів, Феськов забрав. Далі гра на тривалий час перемістилась в середину поля, де проходила в’язка боротьба. Господарі так і не змогли серйозно потурбувати кіпера суперника. Покрова могла ще раз забивати. Матвіїв з дальньої відстані провірив готовність Лісняка. На 56-ій хвилині Николин перехопив передачу Ріпича і вийшов на одного воротаря та переграти його не зміг.
 
Команди показали практично рівну гру, яка тривала до першого забитого голу. І саме гостям вдалось виконати завдання тренера.
 
 
Арбітр – Євген Маковій
Асистенти – Ілля Вовчанський, Вадим Рубей
Спостерігач арбітражу – Василь Козик
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U15 Ужгородський р-н - "Покрова" U15 Львів 0:1
 
Гол: Шеремета, 3.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін: Віталій Лісняк, Михайло Керечанин, Артем Кадачігов, Юрій Канюк, Ростислав Турецький, Владислав Драбич, Дмитро Ріпич, Руслан Логин (Домінік Мюлганс, 9), Сергій Любка, Мілан Бутрик, Василь Симочко.
Запасні: Олександр Беспалько, Любомир Вербовскі, Дмитро Шаленик, Микола Кешкетій, Даніель Іванчик, Ігор Бочкоій.
Тренер – Микола Дорогович.
 
Покрова: Олександр Феськов, Дмитро Матвіїв, Олег Страхоцький, Тадей Світлик, Сергій Паночко, Андрій Піяйко, Марян Николин, Юрій Дружбляк, Віталій Савган, Марко Шеремета, Андрій Пилявка.
Запасні: Назар Садоха, Михайло Волян, Віталій Ковалик, Максим Якимчук, Степан Яроцький.
Тренер – Крижановський В.Й.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 904 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Переглянув фото. У львівської команди в захисті всі "солдати" - високі гренадери у порівнянні з нашою командою ....

الاسم *:
Email *:
كود *: