Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U17 розписує нічию з "Тепловиком-ДЮСШ-3" U17 (ФОТО)
16:05
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U17 розписує нічию з "Тепловиком-ДЮСШ-3" U17 (ФОТО)
У рамках третього туру Першої ліги ДЮФЛ України "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін приймав вдома івано-франківський "Тепловик-ДЮСШ-3".

Тепловик-ДЮСШ-3 до третього туру ще не програвав, зігравши всі матчі внічию, не виключенням став і цей поєдинок. Господарі були налаштовані продовжити переможну домашню серію.
 
Івано-франківці більш впевнено контролювали м’яч і трохи згодом у них почали виникати моменти біля наших воріт. Ужгородці грали частіше довгими передачами та самотній Білоусов рідко чіплявся в атаці за передачі від партнерів. На 17-ій хвилині Богдан Швед пробив з 20 метрів, але повз рамку. Через дві хвилини гості мали найбільш реальний шанс забити. Після подачі зліва голкіпер не впевнено грає на виході, не зумівши вибити м’яч із штрафної, Шевчук розстрілював пусті ворота з 8 метрів, але пробив трохи вище.
 
Більшість часу гра проходила в середині поля, де було багато боротьби. Та гості частіше підбирались до володінь суперника, так Бурдиляк на 26-ій хвилині цілив у дальній кут з 18 метрів, але не влучив.
 
У другому таймі гра також носила сумбурний характер, у гравців обох команд був високий відсоток браку у передачах, відтак і гострих моментів було обмаль. В першій п’ятихвилинці зінедінівці вибігли у хорошу контратаку, Іонін з лівого краю віддав в центр на Білоусова, який замість удару в дотик з 12 метрів почав обробляти м’яч і був накритий захисниками. На 52-ій хвилині Швед взяв гру на себе, пройшов церез центральну зону до воріт і пробив з 17 метрів, але біля стійки. Франчук прострілював з лівого краю, Ковдрик готовий був замикти з 7 метрів та захисник встиг заблокувати. Заміни у нападі УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін не дали позитивного результату.
 
Після подачі з лівого флангу Марушинець не втримав м’яч у руках, Ковдрик одразу пробив та воротар виправився і відбив, Шевчук добивав з 17 метрів, але вище. Ближче до завершення гри господарі створили хороший момент, Монастирецький подав справа, а Пастеляк пробив головою та воротар забрав.
 
Підопічні Михайла Іваниці втримали нічийний рахунок і тепер вже мають чотири очки на своєму рахунку, розташувавшись в середині турнірної таблиці.

 
Арбітр – Олег Ващилаин
Асистенти – Ілля Вовчанський, Вадим Рубей
Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 100
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н U17 - ФК "Тепловик-ДЮСШ-3" І.-Франківськ U17 0:0
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Іван Марушинець, Юрій Мірошниченко (Олександр Завацький, 66), Ростислав Лакатош, Себастьян Феєр, Норберт Сігетій, Богдан Бондарюк (Микола Долгош, 67), Олександр Зубов (Олександр Пастеляк, 53), Олександр Монастирецький (Олександр Кончар, 73), Владислав Іонін, Владислав Романюк (Євгеній Пекарь, 58), Владислав Білоусов (Андрій Попадинець, 43).
Запасні: Володимир Шпилька.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
"Тепловик-ДЮСШ-3": Володимир Богданов, Владислав Диндик, Микола Семендяєв, Олег Василечко, Володимир Бурдиляк, Богдан Шевчук (Іван Зборовський, 77), Богдан Швед, Максим Франчук, Микола Костів, Максим Бабінський (Олег Дурда, 66), Іван Ковдрик.
Запасні: Василь Бойко, Дмитро Барабанов, Тарас Жунянський, Денис Гривняк, Михайло Хромишин.
Тренер – Яцуряк В.
 
Попередження: Бурдиляк, 59.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: