Головна » Усі публікації » на Закарпатті » УТЕК КНТЕУ – переможець міської спартакіади з міні-футболу
10:51
УТЕК КНТЕУ – переможець міської спартакіади з міні-футболу
У середу, 10 квітня, на штучних майданчиках “Юності” проходили змагання в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді.

УТЕК КНТЕУ – переможець міської спартакіади з міні-футболу
У середу, 10 квітня, на штучних майданчиках спорткомплексу “Юність” проходили змагання з міні-футболу в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів І-ІІ рівнів акредитації на 2018-2019 н.р.

Участь у футбольних баталіях прийняло 6 команд: Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора (УМК), Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Ужгородське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування (УВПУ ТТХ), Природничо-гуманітарний коледж державного вищого навчального закладу “Ужгородський національний університет” (ПГК ДВНЗ “УжНУ”), Ужгородський коледж культури і мистецтв (УККМ) та медичний коледж “Монада”.
 
Згідно регламенту змагань команди грали за коловою системою “кожний з кожним”, склавши дві групи по 3 команди. По дві кращі команди продовжували боротьбу на стадії півфіналу. Невдахи півфіналів у серії пенальті визначали бронзового призера, а переможці – чемпіона.
 
Так, у першій групі виступали команди ПГК ДВНЗ “УжНУ”, “Монада” та УВПУ ТТХ. Другу склали – УТЕК КНТЕУ, УККМ і УМК.
 
У першому півфіналі УВПУ ТТХ досить легко переграли УККМ з рахунком 8:0, в іншому – УТЕК КНТЕУ не залишив шансів ПГК ДВНЗ “УжНУ”, перемігши останніх 2:0.
 
У матчі за третє місце фортуна була ближче до природничо-гуманітарного коледжу, які по-пенальті здолали команду коледжу культури і мистецтв 4:3.
 
Окрасою змагань стала фінальна зустріч між командами УТЕК КНТЕУ та УВПУ ТТХ. Тільки у самому кінці матчу торговельно-економічному коледжу вдалося вирвати мінімальну перемогу 2:1, тим самим стати переможцем змагань.
 
За підсумками турніру команди розташувались у наступному порядку:
 
1 – УТЕК КНТЕУ;
2 – УВПУ ТТХ;
3 – ПГК ДВНЗ “УжНУ”;
4 – УККМ;
5 – Медичний коледж “Монада”;
6 – УМК.
 
Команда-переможець УТЕК КНТЕУ, яку готував Вадим Запрутняк, виступала у складі: Булеца Ігор, Бізяєв Євген, Семків Олександр, Кичера Іван, Басараб Йосип, Кудрич Ярослав, Чунтух Юрій, Дідич Назар, Куцак Володимир, Кадачігов Артем.
 
На урочистій церемонії нагородження усі призери отримали красені кубки, дипломи, медалі та грамоти від управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради (начальниця Ольга Василиндра).
 
Управління у справах КМС Ужгородської міської ради
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на сторінці Фейсбук.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 593 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: