Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" декласує "Витязь" (ФОТО)
19:18
"Ужгород" декласує "Витязь" (ФОТО)
У найбільш очікуваному матчі неділі ужгородці розгромили команду з Концова.

Витязь підходячи до цього матчу у статусі лідера групи все ж не був фаворитом, наставник обрав більш захисну схему з трьома центральними захисниками. Перші хвилини проходили у щільній боротьбі наслідком чого стала травма центрального захисника ужгородців вже на 8-ій хвилині, поле Котьо покинув лише за допомогою партнерів.

Перший гострий момент виник на 13-ій хвилині – Русин добряче пробив з 20 метрів у дальній кут, Марко був на висоті. На 26-ій хвилині Павлич віддав проникаючу передачу вперед на Машталіра, який уник офсайду і реалізував вихід один в один – 0:1.
 
За чотири хвилини Пуканич знову відправляє Машталіра у прорив до воріт правим краєм, Сергій пробив з гострого кута та кіпер відбив. На 34-ій хвилині вже сам Пуканич отримавши передачу з правого краю завдав сильного удару з 13 метрів, м’яч за допомогою рикошету влетів у ворота – 0:2.
 
Незадовго до перерви ще один ужгородець зазнав травми у зіткненні і змушений був покинути поле, Андрія Лазара змінив Рацин. На останній хвилині витязі втратили нагоду відіграти один м’яч – Зизич подав справа, Соскида скинув своєму партнеру, а Ковтан потужно пробив з 14 метрів, але не точно.
 
У другому таймі Ужгород не знижував високий темп, який з часом не міг підтримувати суперник. Весь атакуючий потенціал Концгазо зводився до боротьби попереду Соскиди, який на 61-ій хвилині вирвався на оперативний простір і вибігав на одного воротаря, однак затягнув з ударом і Пінковський наздогнавши його в останній момент заблокував завершальний удар.
 
Підопічні Баб'яка діяли попереду більш продуктивно. Пуканич вивів Ференцика до воріт з лівого краю та удар Вадима воротар парирував. На 63-ій хвилині Предчук продавив захисників і бив з 15 метрів, але воротар забрав у правому куті. У наступній атаці Машталір з правого краю віддає у центр на Предчука, той б’є з 8 метрів і Марко відбиває та м’яч відлетівши вгору впав прямо у ворота, Каганець намагався винести з лінії, але зробив це не вдало – 0:3.
 
На 67-ій хвилині Пуканич пробив на виконання під поперечку та Марко знову демонструє всю свою майстерність і витягує складний удар. Четвертий гол ужгородців став наслідком розіграшу гравців, що вийшли на заміну: Ференцик на швидкості пройшов лівим флангом із зміщенням у штрафну і виконав простріл, який ударом з дев’яти метрів завершив Рацин – 0:4.
 
Крапку у матчі поклав автор першого м’яча Сергій Машталір, який отримавши передачу від Предчука вдруге переграв голкіпера у ближньому бою – 0:5.
 
Ужгород здобув три очки у принциповому двобої, проте поповнив свій лазарет ще двома гравцями, що негативно відобразиться на підготовці до весняної частини чемпіонату.
 
 
ФК «Витязь» (Концово) – ФК «Ужгород» – 0:5
 
Голи: Машталір, 26, 87, Пуканич, 34, Предчук, 64, Рацин, 78.
 
Витязь: Костянтин Марко, Олександр Назаренко, Артем Пустовіт, Роберт Товт (Олександр Пакош, 68), Сергій Повхан, Юрій Каганець (Юрій Лаб’як, 72), Андрій Зизич (Едуард Готра, 66), В’ячеслав Ковтан, Едуард Дзьоба (Євген Костик, 68), Іван Скунзяк (Юліан Козуб, 81), Руслан Соскида.
Запасні: Олександр Костик, Іван Жентичко, Богдан Зуб.
Тренер – Тарас Вайданич.
 
Ужгород: Юрій Славік (Андрій Калай, 46), Михайло Дудаш (Юрій Бойкул, 66), Вадим Селещук, Станіслав Котьо (Вячеслав Пінковський, 8), Олександр Зимомря, Богдан Павлич, Андрій Лазар (Дмитро Рацин, 42), Андріан Пуканич, Олександр Бако (Вадим Ференцик, 53), Сергій Машталір, Іван Русин (Антон Предчук, 53).
Тренер – Мирослав Баб'як.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 793 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: