Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" долає спротив довжанців (ФОТО)
19:08
"Ужгород" долає спротив довжанців (ФОТО)
Підопічні Івана Шанти з труднощами переграють аутсайдера чемпіонату.

Після вчорашнього двобою лідерів у неділю глядачів на Автомобілісті було в рази менше, майже всі змогли сісти. На початку поєдинку увага вболівальників була в більшій мірі прикута до трибун, де виясняли відносини ультрас із простими вболівальниками, яким вони заважали дивитись футбол. З часом ультраси зайняли своє місце збоку і за традицією активно підтримували свою команду.
 
Матч прогнозовано проходив під диктовку господарів, які абсолютно переважали суперника в більшості компонентів та забити їм ніяк не вдавалось. Арделян вибіг на одного воротаря і намагався перекинути його, але був не точним. Боржава відповіла подачею з кутового і послідуючим ударом, але також мимо.
 
Надалі моменти створювала лише одна команда. Арделян пробивав з 18 метрів, але повз ближній кут. На 24-й хвилині Дуран подав кутовий, а Соскида пробив головою, але вище. За мить вже Арделян асистує Руслану, та знову не точно. Буксар пробив на силу зі штрафного з 20 метрів ,але над воротами. Назаренко гостро прострілював зліва та Нуцу на якусь мить не встиг замкнути.
 
На 40-й хвилині Ловга обрізався і привіз контратаку 3 в 1 на свої ворота, Арделян пробив з 12 метрів, але влучив у стійку від якої м’яч відбився у Соскиду і полетів вище воріт. Після прострілу Білінського Василь Боднар переривав передачу і трохи не влучив у власні ворота.
 
На старті другого тайму Варваринець та Каганець стріляли здалеку, але воротар на місці. На 53-й хвилині господарі все ж добились бажаного. Соскида отримав передачу у штрафній, продавив Ловгу, вийшов сам на сам і забив переможний м’яч – 1:0.
 
На 57-й хвилині Буксар помилився при передачі на своїй половині поля, Іван Боднар вибігав на одного захисника та не зміг переграти Кобеляша. На 70-й хвилині Соскида знову відтіснив захисника і пробивав з розвороту з 13 метрів та Погайда грає надійно. За десять хвилин до кінця гості спромоглися завдати удар у площину воріт - Бровдій пробив з 20 метрів та Трофіл забрав.
 
На 82-й хвилині Каганець виконав стандарт з 24 метрів та влучив у поперечку. Арделян вийшов на хорошу ударну позицію та з десяти метрів не зміг переграти Погайду.
 
Ужгород здобуває важкі три очки завдяки рятівному голу Соскиди. Боржава всю гру відбивала атаки суперника і були близькими до завоювання перших очків.

 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 100
 
ФК «Ужгород» - ФК «Боржава» Довге 1:0
 
Голи: Соскида, 53.
 
Ужгород: Станіслав Трофіл, Іван Ковач, Степан Буксар, Олександр Кобеляш, Роман Білінський, Юрій Каганець, Володимир Дуран (Руслан Куртанич, 74), Іван Варваринець (Михайло Трухан, 67), Нуцу Арделян, Руслан Соскида, Олександр Назаренко (Богдан Галик, 46).
Запасні: Владислав Сидоренко, Артем Пустовіт, Вячеслав Пінковський.
Тренер – Іван Шанта.
 
Боржава: Михайло Погайда, Василь Боднар, Віктор Ловга, Ярослав Батрин, Ярослав Шандра, Василь Симканич, Михайло Якуб (Ярослав Кертис, 40), Іван Бровдій, Віктор Ганчич, Вячеслав Шуста (Василь Керечанин, 76), Іван Боднар.
Тренер – Василь Фірка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1557 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: