Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » “Ужгород” мінімально перемагає “Волинь”
18:38
“Ужгород” мінімально перемагає “Волинь”
У поєдинку 19 туру Першої ліги “Ужгород” у рідних стінах здобув важливу перемогу над луцькою “Волинню”.

“Ужгород” мінімально перемагає “Волинь” Все вирішив один точний удар у виконанні Віктора Хомченка.

Наступний матч підопічних Богдана Блавацького запланований на 28-е листопада. У рамках 20-го туру української Прем’єр-ліги “ВПК-Агро” прийматиме “ужгородців”. Прочитати прогнози від експертів з вигідними коефіцієнтами на футбольні матчі можна на сайті “ВсеПроСпорт”.

Уже на старті матчу “Волинь” була близькою до голу. Іван Цюпа на 5 хвилині гостро пробивав зі штрафного — Михайло Готра перевів на кутовий.

Протягом наступної десятихвиоинки гравці обох команд пристрілювались, однак точності бракувало.

На 19 хвилині після м’якого навісу з правого флангу Віктор Хомченко пробивав з декількох метрів у падінні — м’яч влучив у поперечку і відлетів за межі поля. Більше у першому таймі по справжньому гострих моментів команди не створили.

Друга половина зустрічі розпочалася з гострого епізоду за участі Сіаваша Хагназарі. Гравець “Волині” цілив у дальній кут, але не влучив.

А на 55 хвилині “Ужгород” відкрив рахунок у матчі: Василь Пиняшко віддав під удар Віктору Хомченку, а той поцілив у дальній кут — 1:0.

На 69 хвилині Артур Рябов пробивав з-за меж штрафної — вище. Ще через хвилин 10 він же спробував ще раз пробити з-за меж штрафної, однак так само неточно.

На заключних хвилинах на ударну позицію вивели Вадима Мердєєва: той пробивав уже у підкаті, але не зумів переграти Віталія Неділька.

Закарпатська команда стримала натиск суперника і заслужено перемогла! “Ужгородці” наразі мають 15 залікових балів і покидають останню сходинку.

“Ужгород” — “Волинь” 1:0
Гол: Віктор Хомченко, 55

“Ужгород”: Михайло Готра, Олександр Савошко, Дмитро Сартіна, Олег Допілка, Владислав Чушенко, Олександр Аксьонов, Віктор Ряшко, Сергій Машталір (Вадим Мердєєв 80 хв), Василь Пиняшко, Микола Гайдучик (Ілля Корнєв 90+2 хв), Віктор Хомченко (Владислав Шкіндер74 хв)
На заміні: Вадим Ющишин, Юрій Славік, Стефан Федак, Володимир Дуран, Андрій Вискребенцев
В. о. головного тренера: Богдан Блавацький

“Волинь”: Віталій Неділько, Максим Войтіховський, Максим Сасовський, Богдан Кобзар (Олександр Чернов 34 хв), Іван Цюпа, Олександр Кучеренко, Артур Рябов (Микола Миронюк 85 хв), Олександр Климець, Андрій Ляшенко (Олександр Чепелюк 67 хв), Сіаваш Хагназарі (Назарій Богомаз 78 хв), Станіслав Кристін (Денис Теслюк 46 хв)
На заміні: Арсеній Коркодим, Владислав Мороз, Валерій Сад
Головний тренер: Альберт Шахов
Прес-служба ФК "Ужгород"
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 362 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: