Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" на виїзді декласує "Тернопіль-ДЮСШ"
07:15
"Ужгород" на виїзді декласує "Тернопіль-ДЮСШ"
Підопічні Мирослава Баб'яка переривають свою серію невдач крупною перемогою у Тернополі.

На виїзд головна команда з обласного центру вирушила сьогодні, у день гри. У своєму розпорядженні коуч ужгородців мав усього 12-ть гравців. Інші ж бо не відновились після травм, а ще Максим Олень дискваліфікований. Чорна смуга, як виявиться згодом, для «Ужгорода» усе ж закінчиться у Тернополі. І це при тому, що перший гол влетів саме у ворота Юрія Славіка. Та про все по черзі.
 
Хоч гості й розпочали у якості фаворита цього протистояння, уже на третій хвилині довелося розпочинати з центру поля. Комбінаційні дії партнерів завершив Ярослав Чопик. Можливо, швидкий пропущений гол закарпатцям, як холодний душ, пішов на користь. Бо надалі ворота Юрія Славіка залишались недоторканими. Чого власне важко сказати про суперника.
 
На 6-ій хвилині Іван Ковач виконує штрафний, віддаючи точну передачу на Дудаша. Михайло холоднокровно пробиває у дальній кут. 1:1.
 
Героєм наступного взяття воріт знову стає другий номер «Ужгорода». 13-та хвилина стала не зовсім фартовою для голкіпера «Тернополя». Бо саме Володимир Собчук виступив у ролі асиста. Помилкою стража воріт сповна скористався Михайло Дудаш. 1:2.
 
На 36-ій хвилині гольову передачу віддає Буксар. Степан з центру поля закинув м’яч за спини захисників, вивівши молодого Ференцика на рандеву з воротарем. Вадим зіграв тактично, а головне просто, перекинувши у підсумку і самого голкіпера. У першому таймі рахунок міг бути більшим, та асистент арбітра, щонайменше двічі, вигадував положення поза грою для Машталіра й Дудаша.
 
На старті другого тайму знову Михайло вибіг на побачення з воротарем. Та останній вдало грає на виході, вибиваючи м’яч уперед. На підхопленні досвідчений Антон Предчук, який завдав дальнього, потужного і, що найголовніше, точного удару. 1:4.
 
Михайло Дудаш усе ж записує хет-трик на свій рахунок. Степан Буксар вдруге стає автором гольової передачі, яка нападника ужгородців вчергове виводить віч-на-віч з воротарем. Михайло без проблем обігрує стража. 1:5.
 
А завершальну в матчі крапку ставить чи не найактивніший у матчі Машталір. Сергій по-професорськи обіграв на лівому краї усіх і вся, поклавши м’яч у дальній кут. У двох наступних атаках Сергій міг ще двічі покарати воротаря, та останньому на допомогу приходила навіть стійка. 1:6.
 
«Ужгород» нарешті перетнув чорну смугу і показав гідний, а головне результативний футбол. Наступний поєдинок ужгородці проведуть із «Севлюшем» у середу о 16:00 у рамках вищої ліги. А 10-ий тур всеукраїнського чемпіонату для підопічних Мирослава Бабяка буде характерний протистоянням з командою «ОДЕК», який пройде в неділю також о 16:00. Обидва матчі відбудуться на ужгородському «Автомобілісті».
Прес-служба ФК «Ужгород»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 753 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 3
3 Євген  
0
Ваня так пишеш ніби команда з Тернопіля грає у чемпіонаті Воловецького або Великоберезнянського районів. Хтось іще із закарпатських команд (не рахуючи наразі гранда Закарпатського футболу Миная) вигравав у цьому році від команд із Тернопільщини в офіційних матчах??? Ніхто. Раз Ваня з свойов командов (хоть в якості гравця, а хотя би тренера чи президента) поїдь туди і тоже ну хотя би внічейку схоронися (а не то шо виграй) від хотя би когось із тих команд, а потому хіхай-хахай у інеті.

2 Ваня86  
0
:)))ДЮСШ Тернопіль ви дивилися їх забиті/пропущені? і результати??:)))))

1 Євген  
0
Молодці. Порадували так порадували!

الاسم *:
Email *:
كود *: