Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Ужгород» на виїзді долає «Оболонь»
13:25
«Ужгород» на виїзді долає «Оболонь»
Підопічні Івана Шанти здобувають непрості три очка у матчі проти хустян.

«Ужгород» на виїзді долає «Оболонь» Важливість цього матчу ужгородці усвідомлювали з перших хвилин матчу. Щоб і далі одноосібно очолювати турнірну таблицю потрібно було брати максимум очок. Та і «Оболонь» не промах. Адже свій останній поєдинок проти «Спартакуса» хустяни, не дивлячись на результат матчу провели впевнено.

Високою зосередженість на грі в ужгородців була ще з стартових хвилин. На першій хвилині вони й відкрили рахунок. Реплюк на правому фланзі розрізним пасом виводить Гегедоша на побачення з кіпером господарів. Той хоч і втік від захисників, та вирішив пробити ще на підступах до карної площі. М'яч точно влітає у ворота. 0:1.

Очевидно, такого повороту хустяни не очікували, принаймні так рано. Та і цей момент для господарів холодним душем не став. Адже наступні пів години гри атакували виключно гості. Другий гол ужгородців назрівав. Гості могли забивати зі стандарту на 9-ій хвилині. Гегедош виконував штрафний з 20-ти метрів. М'яч летить у самісінький кут воріт. Та кіпер господарів, Юрій Пахомов парирує.

На 19-ій хвилині Ужгородці організували швидку атаку 3 в 1. Та Бандурович з м'ячем вирішує самотушки пробити по воротах. Пахомов вкотре чудово зіграв на виході. Перший удар по воротах у виконанні господарів припав на 22-ій хвилині. Ігор Пилип увірвавшись до карної площі пробив, але м’яч відскочив до партнера по команді, Миколи Вурсти. Той пробив услід, але заслабко. Лютнянський з таким ударом впорався без проблем. На 31 хвилині забивати міг Реплюк, але його швидкий прорив лівим флангом грубо перервав кіпер господарів. Арбітр призначив штрафний, який господарі не реалізували. Гегедош пробив трохи вище поперечки.

На 42-ій хвилині ужгородці рахунок подвоїли. Олександр Ковчар виконав чудову передачу на хід Гегедошу. Роберт вирішив водитися з кіпером хустян, та замість удару віддав пас до центра штрафної на Івана Бандуровича. Той не схибив, 0:2.

Вже під кінець першого тайму ужгородці могли забити ще раз. Гегедош з правого флангу навісив на невисокого Василя Пиняшка. Той примудрився виграти верхову боротьбу у хустських оборонців та пробив головою трохи неточно.

Другий тайм хоч і не був таким насиченим на моменти, але інтенсивність залишалася високою. Одразу після свистка хустяни могли забивати. Після прострілу партнера по команді у карну площу ужгородців м’яч під стійкою мало не замкнув Данієл Барна.

Вже на 60-ій хвилині – Хуст забиває. Микола Вурста після помилки захисника ужгородців виходить на ударну позицію. І з центру карної площі б'є точно у дев'ятку воріт. 1:2.

Далі на полі вирувала суцільна напруга та боротьба за м’яч. Щоправда у вирі боротьби нагод команди так і не створили. Забивати міг хіба Реплюк на 67-ій хвилині. Після удару по воротах в межах штрафної м’яч влучив у стійку воріт. Михайло одразу виборов м’яч, та після другого удару шкіряного вже відбиває Пахомов.

У підсумку – 1:2. Хустяни вдруге поспіль показали чудову гру, але були лише за крок від успіху. А ФК «Ужгород» доводить чемпіонські амбіції не понісши втрат очок. Одноосібне лідерство підопічні Івана Шанти – втримали.
 

Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Еміл Головей
4-ий арбітр – Олександр Бодня
Делегат – Віктор Наскалов

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Ужгород» (Ужгород) 1:2

Голи: Вурста 60’ – Гегедош 1’, Бандурович 42’

«Оболонь»: Пахомов, Алексик (Пилип Р. 46’), Барна (Форкавець 58’), Браєр, Вурста, Міллер, Мункач, Панця, Петрушко (Пилип М. 86), Пилип В., Пилип І.(Берец 86’);
Запасні: Бучок, Микуляк;

«Ужгород»: Лютнянський, Куделко, Котьо, Оржаховський, Бандурович, Ількович, Бако (Ряшко 70’), Пиняшко (Білінський 90+3’), Реплюк, Гегедош (Скунзяк 82’), Ковчар;
Запасні: Гречка;

Попередження: Панця 8’, Пахомов 32’, Вурста 78’
Мартін Туркало
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1612 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: