Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" перемагає у Рочині
13:56
"Ужгород" перемагає у Рочині
Соснівський «Рочин» у матчі 13 туру чемпіонату України серед аматорів зазнав несподіваної поразки вдома від ФК «Ужгород».

Гостьовий матч першого кола проти ФК «Ужгород» «Рочину» дався непросто. По ходу матчу команда Володимира Підкіпняка поступалася з рахунком 0:1, однак завдяки голам Мельника та Васюти зуміла вийти вперед та зберегти перевагу до завершення поєдинку.
 
Як виявилося згодом, домашній матч для «Рочина» проти ФК «Ужгород» легшим не став. У ньому «Рочин» також пропустив першим, однак, на відміну від матчу у першому колі, відігратися так і не зумів.
 
Насичений календар матчів, кілька травмованих гравців та загальна фізична втома вплинули на підсумковий результат матчу проти «Ужгорода». У цьому поєдинку, до слова, головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк дозволив собі поекспериментувати зі складом, давши з перших хвилин поєдинку проявити себе тим гравцям, які мають менше ігрової практики в офіційних матчах. Кілька основних гравців «Рочина» у цьому матчі вийшли на поле лише у другому таймі.
 
Незважаючи на свій експериментальний склад, «Рочин» у цьому матчі вважався фаворитом. Хто б що не казав, але ФК «Ужгород» – зовсім не та команда, яка повинна створити проблеми супернику рівня соснівчан. Втім, футбол тим і цікавий, що не завжди фаворит матчу доводить свій статус цифрами на табло.
 
У першому таймі матчу «рочинці» мали солідну перевагу над суперником, проте великої кількості гольових моментів створити їм не вдалося. Найреальніші нагоди відкрити рахунок у першому таймі мали Набізада та Самоліч. Омар з вбивчої дистанції пробив над поперечиною, а Максим замість передачі Деві вирішив самотужки пробити голкіпера супеника. У цій ситуації Самойлічу так і не вдалося переграти воротаря та відкрити рахунок у матчі.
 
Гості при перших можливостях також бігли в атаку і в одній з них навіть перевірили міцність воріт, які захищав Михайло Грицаль. В одній з атак гравець «Ужгорода» пробив у поперечину.
 
Попри солідну перевагу господарів у першому таймі, «Рочину» в атаці бракувало агресії, завершального пасу чи удару по воротах. Час спливав, а табло стадіону «Шкільний» у надалі горіли нулі.
 
В перерві матчу не складно було здогадатися, що головний тренер «Рочина» Володимир Пікідпняк зробив одразу кулька замін, аби підсилити атакувальну міць своєї команди. Вихід на поле Домальчука, Кашуби та Яструба підсилив гру команди в атаці, однак не вирішив найголовнішої проблеми – створення гольових моментів та їх реалізації.
 
У другому таймі «Рочин» створив не менше, аніж у першому, проте ефект був незмінний. Капітан «Ужгорода» Юрій Славік грав у воротах відмінно.
 
На відміну від «Рочина» гравці «Ужгорода» своїм шансом у другому таймі таки зуміли скористатися. Сприятливий відскок у центрі поля до Антона Предчука дозволив нападнику гостей втікнути від захисників і завдати прицільного удару у лівий від Грацаля кут воріт.
 
Звісно, з таким перебігом подій гравцям «Рочина» миритися не хотілося. Цей результат гри явно не відповідав перебігу подій на ігровому полі, однак для виправлення ситуації у гравців «Рочина» було хвилин зо п’ятнадцять.
 
За цей час підопічні Володимира Підкіпняка робили усе можливе бодай для нічиєї, проте забити бодай одного разу їм так і не вдалося. Гравці «Ужгорода» вистояли в обороні і добилися для себе сприятливого і водночас сенсаційного результату.
 
Після поєдинку головний тренер нашого ФК зазначив: «Як і очікували, господарі розпочали потужно. Ми намагалися уважно діяти від захисту, хоч досі грали у відкритий футбол. Тепер же прагнули досягти результату, покладаючись на контратаки. Михайло Дудаш у першому таймі двічі пробивав поруч зі стійкою. Міг відзначитися й Вадим Ференцик. У двох епізодах другого тайму команду виручив Юрій Славік. У першому ж так само надійно підстраховував. А за 17 хв. до кінця в Антона Предчука вийшов удар із двадцяти метрів лівою ногою в дальній кут. Забивши, почали робити тактичні заміни. Арбітр компенсував 5 хв. На 4-ій доданій Вадим Яковлєв міг подвоїти рахунок, але не вдалося. Так само навіси гостей не принесли успіху. Отож перемога в «Ужгорода»! Мені ще й хороший подарунок до дня народження. Та й загалом раді. Тим паче, що останнім часом удома поступалися – було незручно перед уболівальниками й президентом клубу».

Арбітр: М. Байдюк (Чернівецька обл)
Асистенти арбітра: М. Матковська (Хмельницький), П. Микитин (Івано-Франківськ)
Четвертий арбітр: В. Файда (Львів)
Спостерігач арбітражу: А. Байсарович (Луцьк)
 
Чемпіонат України серед аматорів. Соснівка, стадіон «Шкільний», 600 глядачів
 
«Рочин» (Соснівка) – ФК «Ужгород» – 0:1 (0:0)
 
Гол: Предчук, 77
 
«Рочин»: Грицаль, Соляник, Оприск, Портянко, Богданов (Валігура, 27), Махинька (Кашуба, 46), Мартиняк (Яструб 46), Дева (к), Набізада, Васюта (Домальчук, 46), Самойліч (Цюпка, 62)
 
ФК «Ужгород»: Славік (к), Селещук, Чепа, Буксар, Дуран, Олень, Машталір, Предчук (Яковлєв. 90), Ференцик (Бонтей, 90+1), Гальчак (Ковач, 46), Дудаш (Ільчук, 87)
 
Попередження: Олень, 33, Гальчак, 67, Оприск, 77
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 754 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Євген  
0
Молодці реваншувались і за своє перше коло і за "Севлюш"! Зрозуміло, що тренер "Рочина" як колись перемгі виноградівців тактично, так і зараз поступився тактично. Дякуємо "Ужгороду" за приємне закінчення жовтня! Так тримати й не зважати на песимістичний тон деяких людей у яких як у Юлі "все пропало".

الاسم *:
Email *:
كود *: