Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Ужгород» перестріляв «Минай» (ФОТО)
22:59
«Ужгород» перестріляв «Минай» (ФОТО)
У центральному поєдинку 7-го туру ФК «Минай» не зумів належним чином протистояти натиску лідера турнірної таблиці ФК «Ужгород».

«Ужгород» перестріляв «Минай» (ФОТО) З початку матчу команди без розвідки помчали вперед. Особливо це стосувалося команди гостей. Уже в стартовому відрізку вони створили кілька нагод відзначитись. Розпочалось все з дальніх ударів Бандуровича. Та найбільш гострим моментом серед них був, все ж, у Роберта Гегедоша. Після пасу з лівого флангу від Пиняшка він пробивав правою у дальній кут, але в рамку не влучив.

«Минай» відповів за декілька хвилин. Атака центром поля: Микуляк не довго думаючи, вирішив нанести удар по воротах. М’яч влучає у руку Ільковичу – арбітр без вагань призначає стандарт на межі штрафного майданчика. Микуляк взявся пробивати, але м’яко перекидаючи стінку перекинув і ворота.

«Ужгород» атакував здебільшого через швидких форвардів. Так, Гегедош накрутив Дзьобу на лівому фланзі і пробив, щоправда по центру. Добивання за Реплюком, проте удар полетів вище.

Дзьоба намагався виправитись уже за допомогою атакувальних дій. На своєму правому фланзі він здійснив кілька хороших верхових кросів. В одному з таких все ледь не завершилось голом. Чедрик начебто й не погано вистрибував, але удар головою не знайшов цілі.

На 20 хв. рахунок відкрили гості. У стрімкій контратаці лівим краєм послідував пас у центр штрафної, де найспритнішим виявився Гегедош – 0:1.

Ще через 3 хв. кращий бомбардир цьогорічного Чемпіонату подвоює рахунок. «Минайці» не вгледіли за Робертом на дальній стійці, звідки він, без перешкод, в падінні переправляє круглого у ворота – 0:2.

Зрозуміло, другий м’яч неабияк дезорієнтував господарів поля. Тим паче, «Ужгород» продовжував загрожувати воротам Погоріляка. Близьким до голу був Ряшко. У одному з епізодів він технічно пробивав з-за меж штрафної, але з обвідним ударом впорався кіпер. Згодом, центрхав «Ужгорода» перевіряв на пильність воротаря ударом з лівої – вище.

Міг забивати важливий м’яч у роздягальню Микуляк. Проте забракло лічених сантиметрів, аби скоротити відрив до мінімального. Відтак, господарям довелось йти на перерву у не надто хорошому настрої. Гра не клеїлась, а суперника було важко зупинити. Під час короткотривалого відпочинку команда могла заспокоїтись та зібратися з силами, перелаштуватись.

Втім, сценарій тайму другого не сильно різнився від першої половини. Гості й далі контролювати гру, створювали нагоди. Але інколи огризались і «минайці». Приміром у атаці, яку започаткували у центрі поля Гібалюк і компанія. Граючий тренер відпасував на вільного Багрія, який пробивав у дальній кут – мимо. Миттєво апелювали до футболістів «Минаю» гості, мовляв гравець лежить на полі. Рефері ж, викликав лікарів тільки після завершення епізоду.

Через кілька хвилин «Ужгород» сконструював момент. Гегедош уже обіграв кіпера, але у рамці підстрахував оборонець, який відбив удар.

На 63 хв. господарі поля відродили інтригу. Зубанич, який вдало увійшов у гру з лави запасних, заробив пенальті. Зіткнення з Лютнянським і суддя Козик призначає одинадцятиметровий. Вирок береться виконувати капітан – Констянтин Багрій. І робить це успішно: розводить кіпера і м’яч по різні кути – 1:2.

На мить здалось, що «минайці» сьогодні зможуть здійснити камбек. Проте вже 4 хв. сподівання вболівальників господарів розвіяв Реплюк. Обігравшись з партнером він вискочив на оперативний простір і пробив у дальній кут – м’яч влучив у стійку і чи то зупинився на самісінькій лінії, чи то пересік її – встановити важко. Головний арбітр поклався на рішення лайнсмена, яка (асистували сьогодні виключно жінки) зафіксувала забитий гол – 1:3. М’яч, який деморалізував дух «Минаю».

Опісля Гегедош небезпечно пробивав зі штрафного – кіпер витягнув. Відповів за декілька хвилин і футболіст «Минаю» Михайло Дудаш. Прибравши на замаху опонента, він пробивав у дальній кут – трохи вище.

На 85 хв. рахунок вже став розгромним. Затяжна атака гостей, де в метушні розібрався той таки Гегедош. Удар з правої – і м’яч точно від стійки влітає у верхній кут воріт – 1:4. Не встигли господарі розіграти круглого з центру поля, як черговий гол влетів у їхні ворота. Дальній пас знайшов невтомного Гегедоша, який одним дотиком прибирає суперника, а іншим (знову правою) – відправляє у ворота.

Ще через хвилину «минайці» забили гол престижу – відзначився досвідчений Євген Костик. Після скидки партнера він зумів невідпорно пробити, встановивши тим самим остаточний рахунок зустрічі. 2:5 – «ужгородців» наразі зупинити не вдається нікому.

Арбітр: Я. Козик
Асистенти: М. Сухан, Я. Сащина, Д. Дудаш
Делегат: М. Митровський

СК «Камелот» с. Кам’яниця, 800 глядачів; +25С

«Минай» — «Ужгород» 2:5

Голи: Багрій 64 (пен), Костик, 88 - Гегедош 20, 23, 85, 87, Реплюк, 68.

«Минай»: Ю. Погоріляк, Е. Дзьоба, М. Гібалюк, В. Чумак, І. Вагін, Є. Мирончук, В. Микуляк, Р. Смокоровський, К. Багрій, Я. Лобода, М. Чедрик
Запасні: В. Хмельовський, О. Зубанич, С. Сидоренко, Є. Костик, А. Пустовіт, О. Назаренко, М. Дудаш, В. Варцаба
Тренер: М. Гібалюк

«Ужгород»: М. Лютнянський, О. Ковчар, В. Куделко, М. Ількович, П. Оржаховський, І. Бандурович, О. Бако, В. Ряшко, В. Пиняшко, М. Реплюк, Р. Гегедош
Запасні: Е. Гречка, І, Скунзяк, Р. Білінський, І. Жентичко
Тренер: І. Шанта

Попередження: М. Ількович, М. Лютнянський, І. Вагін
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1541 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: