Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" поступається "Бобовищу" (ФОТО)
20:54
"Ужгород" поступається "Бобовищу" (ФОТО)
У боротьбі за вихід з групи мукачівці зуміли перемогти Ужгород і наздогнати його по набраним очкам.

Ужгород підходив фаворитом до цієї зустрічі, маючи заділ у три очки перед конкурентом за друге прохідне місце. Старт поєдинку та й перший тайм загалом підтвердив цю гіпотезу. Ужгород володів територіальною перевагою, майже вдвічі більше тримаючи м’яч і час від часу змушуючи Підбереського демонструвати всі свої вміння.
 
Бонтей пройшов лівим краєм до штрафної і віддав у карну зону на Соскиду, який з 8 метрів розстрілював ворота, кіпер відбив ногою, Лазар добивав з 16 метрів, але м’яч пройшов над перекладиною. На 19-ій хвилині Бонтей пробив зі штрафного з 19 метрів, Підбереський здійснює сейв. Через п’ять хвилин Дудаш подав справа, Соскида скинув головою партнеру і Лазар якимось дивом з 7 метрів б’є вище рамки.
 
На 27-ій хвилині вже Соскида виконував стандарт з 21 метру, трохи лівіше центру, та на виручку бобовищанцям прийшла стійка. Наостанок Дуран подав кутовий, та удар Соскиди впритул парирує голкіпер і залишає нулі після першого тайму.
 
Здавалось, що ужгородці, як і в минулому матчі з Ракошином, у другому таймі дотиснуть суперника. Та підопічні Ковача підстерегли помилку захисту в перші хвилини другого тайму і Ковтун виривається на одного воротаря і виводить свою команду вперед. Це був перший удар від Бобовища у цій грі і одразу результативний.
 
Після цього номінальні господарі заграли сміливіше і, на відміну від першого тайму, почали частіше прориватися до чужої штрафної. У команди Тулайдана попереду мало що виходило. За півгодини, що залишилось, вони створили лише декілька напівмоментів. Дуран пробив з 22 метрів, але не сильно і воротар легко забирає. Складнішим виявився удар Соскиди на 48-ій хвилині, Підбереський відбив, і з другої спроби накрив.
 
На 63-ій хвилині Кривка прострілив зліва, а Дуран на дальній стійці пробивав сходу з 10 метрів та воротар грає надійно. Гравці Бобовища здійснили велику кількість відборів на підступах до штрафної, а інколи грали просто на відбій. Така прагматична гра приносить результат команді Ковача і тепер вони є головними претендентами на вихід з другого місця у чвертьфінал.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Ігор Гарлач, Річард Готра
Делегат матчу – Сергій Наскалов
 
ФК «Бобовище» - ФК «Ужгород» 1:0
 
Голи: Ковтун, 39.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Сергій Кампов, Василь Росул, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Андрій Русин, Сергій Бобик, Михайло Ковтун (Василь Лащаров, 69), Василь Кривка (Артур Шара, 69), Юрій Качур (Руслан Мельничок, 36).
Тренер – Іван Ковач.
 
Ужгород: Юрій Славік, Мирослав Скрип, Олександр Септа (Роман Білінський, 43), Віктор Чумак, Василь Бонтей, Іван Ільчук (Павло Кривка, 49), Володимир Дуран, Антон Предчук (Руслан Куртанич, 36), Михайло Дудаш, Андрій Лазар, Руслан Соскида.
Запасні: Антон Романко, Юрій Мандич, Василь Орос, Андрій Іонін.
Тренер – Тарас Тулайдан.
 
Попередження: Бобик, 51 – Септа, 38, Скрип, 45, Соскида, 70+1.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Шони  
0
Це жах як можна такого Балуйдана тримати тренером команди

الاسم *:
Email *:
كود *: