Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" рятується у грі з "Севлюшем" (ФОТО)
23:24
"Ужгород" рятується у грі з "Севлюшем" (ФОТО)
Виноградівцям бракувало двох хвилин, щоб здобути перемогу над господарями.

Іван Шанта, у порівнянні з попереднім матчем з «Минаєм», зробив тільки одну заміну у стартовому складі - замість Ковчара вийшов Ількович. У виноградівців також були рокіровки, які суттєво вплинули на їхню гру – це Мешко та Шопота дебютували у цьогорічній Зимовій першості.

З самого початку господарі поступово захоплювали ініціативу  і переводили  гру на чужу половину поля. Бако знайшов передачею у штрафній Жаренка, але удар головою був не точним. У відповідь Мешко пройшов трьох захисників і сильно пробив з 15 метрів, Лютнянський насилу переводить з-під перекладини м’яч на кутовий.
Куделко потужно виконав штрафний удар, Козар відбиває, але Горський перший на добиванні та Василь не влучає у рамку. Ще по разу пристрілювались Бандурович та Жаренко.

Севлюшці організували гол з нічого. Міца підхопив круглого у центрі, трохи пройшовши до воріт пробив з 26 метрів, захисник відбив м’яч головою, але прямо на Остафійчука, який з 18 метрів поцілив у ліву дев'ятку, без шансів для воротаря.

Після голу підопічні Білака заграли сміливіше. В одному з епізодів Мудра у боротьбі з Куделком вибігав на ворота, та Василь притримав нападника. Мирослав при падінні зазнав пошкодження спини, з яким не зміг дограти матч до кінця. Удар Чонки зі штрафного голкіпер відбивна кутовий.

Під завершення першого тайму Оржеховський вистрілив з 20 метрів, воротар зіграв надійно.

По перерві Остафійчук мав чудову можливість вдруге засмутити ужгородців, коли перехопив пас Лютнянського захиснику, але замість миттєвого удару з десяти метрів, він пішов у обводку і втратив м’яч.   

 Підопічні Шанти продовжували обстрілювати позиції суперника з середніх дистанцій. Ударам Реплюка та Бандуровича бракувало точності.

На 52-ій хвилині, після кутового у воріт Козаря, виноградів ці розігнали стрімку контратаку три в два. Чонка обігрався з Мешком і прострілив вздовж воріт, де Ломага забив у пусті ворота. 2:0.

 Та вже за хвилину господарі, зусиллями Бако, скоротили розрив у рахунку. Олександр сильно та точно пробив з 18 метрів.

У другій половині другого тайму був відрізок часу, коли ужгородці притисли свого опонента біля їхніх воріт. Бако прострілив у штрафну на Скунзяка та у нападника в останній момент вибили м’яч з-під ніг. Згодом вже сам Скунзяк робив передачу з краю штрафної та Бандурович трохи не встиг замкнути.

Гості пробували організовувати контрвипади, один з таких був вкрай гострим. Мешко вивів Логойду на ударну позицію, та Олександр з 18 метрів не зміг переграти Лютнянського. Ще одного разу воротар Ужгорода вступив у гру після швидкого розіграшу кутового і невідпорного удару Чонки. А от після прострілу Мешка, Котляр не зміг як слід пробити.

Ужгородці всіа силами пішли вперед і за хвилину до завершення гри за метр до штрафної Бандуровича зупинили не по правилам. Удар Реплюка у дальню шістку виявися надзвичайно точним. 2:2.

Після цього ще Оржеховський зупинив контратаку суперника в центрі поля і заслужено дістав другий гірчичник.
«Севлюш» продовжує свою безпрограшну серію з ужгородцями до трьох матчів. Команда з обласного центру значно зменшує свої шанси на вихід до наступного раунду.     


Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Крістіан Ліб, Роман Фаринич
 
ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» Виноградів 2:2

Голи: Бако, 53, Реплюк, 69 - Остафійчук, 22, Ломага, 52.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Павло Оржеховський, Євген Добровольський, Михайло Реплюк, Олександр Бако, Микола Ількович., Іван Жаренко, Іван Бандурович.
Запасні: Іван Скунзяк, Олександр Ковчар.
Тренер – Іван Шанта.

Севлюш: Василь Козар, Роман Гобона, Андрій Ломага, Себастіан Шопота, Олександр Міца, Віталій Чейпеш, Мирослав Мудра, Юрій Чонка, Артур Вашкеба, Олексій Остафійчук, Юрій Мешко.
Запасні: Віталій Гринишин, Богдан Котляр, Іван Чізмар, Олександр Логойда.
Тренер – Іван Білак.

Вилучення: Оржеховський, 69 (друге попередження).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1336 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: